Annoncørbetalt indhold

Skal du skifte a-kasse? Sådan sammenligner du a-kasser!

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Hvis du har overvejet at skifte a-kasse, så kan din jagt efter den billigste a-kasse starte her.

Det dagpengebeløb, du får udbetalt i tilfælde af ledighed, er det samme uanset a-kasse. Det koster til gengæld ikke det samme at være medlem af en a-kasse.

Derfor kan det også ofte svare sig i kroner og øre at skifte til en ny a-kasse. Hvis du ved, hvad du lige nu betaler i a-kasse om måneden, så kan du få hjælp til a-kasse sammenligning her.

Sammenlign priser og services

Med en onlinesammenligningstjeneste kan du hurtigt få et overblik over, om din a-kasse ligger i den dyre eller den billige ende.

Det er ikke unormalt at se prisforskelle på helt op til 200 kroner månedligt mellem en dyr og en billig a-kasse.

Langt de færreste er interesserede i at betale mere end nødvendigt for en service. Hvis du melder dig ledig, får du det samme beløb i dagpenge, uanset om din a-kasse er dyr eller billig.

Du kan altid skifte a-kasse

Hvis du finder en god og billig a-kasse, så kan du til enhver tid flytte dertil.

Det gælder uanset, om du er ledig, eller om du er i arbejde. Hvis du er ledig og er utilfreds med den service, du får hos din a-kasse, står det dig altså også frit for at skifte. Det kan også være, at du er i arbejde, men blot har konstateret, at du betaler langt mere end medlemmer af andre a-kasser.

Når du har besluttet dig for at skifte a-kasse, er det både nemt og ukompliceret at foretage skiftet. Du skal bare kontakte din nye a-kasse. Den nye a-kasse vil så sørge for at opsige den gamle aftale, så du bare skal læne dig tilbage og vente på en bekræftelse af dit a-kasse-skift.

Det er vigtigt, at du lader a-kasserne klare selve skiftet. Tag ikke sagen i egen hånd ved selv at opsige din gamle a-kasse. Så risikerer du nemlig at stå uden a-kasse i en periode, og derved miste de dagpengerettigheder, du har optjent.

Hvorfor er en a-kasse vigtig?

Det virker måske besværligt at skulle på jagt efter en ny a-kasse. Særligt hvis du er i job og ikke regner med at miste dit job lige foreløbig.

Men en a-kasse er absolut nødvendig at have, og det bør være en af de faste udgifter i dit budget.

A-kassen er dit vigtigste økonomiske sikkerhedsnet. Hvis du bliver ledig, har du ret til dagpenge, så snart du melder dig ledig i et jobcenter. Men er du ikke medlem af en a-kasse, står du pludselig uden indkomst.

Det kan ske for alle, at jobbet forsvinder fra den ene dag til den anden. Selvom du er dygtig og vellidt på jobbet, er det aldrig til at vide, om der pludselig kommer en ny finanskrise, en stor sparingsrunde på jobbet, eller om du bliver ramt af alvorlig sygdom og derfor bliver opsagt.

Du må altså aldrig blive fristet af at opsige dit a-kasse-medlemskab for at spare penge. Så er det langt bedre at finde en billig a-kasse, der passer godt til dine behov.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.