Annoncørbetalt indhold

Sommerferie i Lemvig – derfor bør du opleve denne del af Danmark

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Hvis du ikke helt har bestemt dig for, hvor sommerferien skal gå til, så får du her et godt bud. Lemvig som ligger mod vestkysten i Jylland, byder på masser af spændende for hele familien. Måske er i flere generationer som skal afsted sammen, hvor der skal være aktiviteter for alle. En sommerhustur på disse kanter kan være med til at skabe minder for livet. Læs med her.

Hvad kan du opleve i Lemvig om omegn?

Til de modige og adrenalin søgende, kan man ved Vestjysk Friluftcenter prøve flere outdoor oplevelser. Her er der både mulighed for at prøve klatring, rappelling, paintball og mange andre fede ting for dem, som ikke helt kan sidde stille på ferien.


Til dem i familien som ønsker mere rolige oplevelser, kan i godt glæde jer. Der er både mulighed for at besøge den hyggelige havn i Lemvig, hvor der også afholdes krabbefestival og man kan nyde stemningen. Det er også værd at nævne steder som Thyborøn og Venø, som man kan besøge på en dagstur eksempelvis.

Tag ud at opleve naturen

Denne naturskønne del af Danmark byder på masser af smukt landskab og ture i det fri. Man kan blandt andet tage på opdagelse i Gjellerodde eller ved Klosterheden. Det kræver blot det rette fodtøj, sådan de fleste på jeres ferie kan være med. Til de ældre som måske har problemer med fødderne, kan sko eller sandaler fra mærket New Feet være relevant. Skoene fra dette mærke er nemlig designet til dem, som for eksempel er plaget af diabetes, gift og andre tilstande, som gør fødderne ekstra følsomme.


Hjælpemidler til mange situationer i livet

På livetsomsenior.dk findes der et stort udvalg af hjælpemidler, redskaber og sko som kan gøre nogle ting lettere i livet, for eksempel svækkede eller ældre. Der kan være ting, som er sværere at foretage sig fordi man er blevet ældre, men det kan også være fordi man er svækket efter sygdom eller har nogle problematikker som gør man har brug for ekstra hjælp.


På hjemmesiden kan man finde nyttige redskaber, som kan gøre, at man styrker trygheden i boligen for eksempel. Det kan være hjælpemidler til køkkenet, til badet eller til soveværelset blandt andet. Hjælpemidler kan også gøre, at man måske kan gøre flere ting selv uden hjælp.


Det er vigtigt at føle sig tryg når man bevæger sig rundt

Til udendørs brug, kan man for eksempel også finde et udvalg af rollatorer til udendørs brug. En rollator, kan gøre meget for livskvaliteten, fordi mange gangbesværede simpelthen føler sig utrygge. Dette er ofte fordi, at de ikke har noget at støtte sig op af, og så er de bange for at falde.


Hjælpermidler kan gøre mange ting nemmere og overskuelige, sådan at man bedst muligt kan bibeholde ens funktioner. Til de gangbesværede, kan det i nogle tilfælde også være nyttigt med en stok. På livetsomsenior.dk kan man for eksempel få en praktisk version, som nemt kan foldes sammen. Den kan være god, hvis man for eksempel skal ud at rejse.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.