Annoncørbetalt indhold

Spar penge på dine negle: Lav dem selv!

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

At tage på salon og få lavet dine negle er en oplevelse, som der er nogen, der sætter utroligt stor pris på. Hvis du har stor glæde ud af at besøge din lokale salon, så er det selvfølgelig det, som du skal blive ved med.

Hvis du til gengæld er glad for at udøve din kreative side, så er der til gengæld stor mulighed for at bruge denne, når du laver dine egne negle – og det er også væsentligt billigere. Det kan altså være værd at overveje.


Sådan gør du

Der er forskellige teknikker, som du kan gøre brug af alt afhængig af hvilken stil, du foretrækker. Hvis du er til en helt almindelig og ensfarvet negl, så kan du opnå et super fint resultat med UV neglelak og en UV neglelampe. Her forlænger du ikke din negl, du pynter den blot. Og så bruger du en type neglelak, der er mere holdbar end den, som de fleste af os er vokset op med. Neglefeber har et flot udvalg som du kan vælge imellem. Læs mere om Neglefeber her.

Hvis du derimod vil forlænge dine negle, så kan du i stedet bruge Gelé eller AcrylicGel. Gelé er forholdsvist flydende med en selvnivellerende konsistens. Det er derfor let at opnå en flot og jævn overflade på neglen. Dog kan man risikere, at geléen flyder ned i neglebåndsområdet hvis man ikke får den hærdet i UV-lys hurtigt nok. Man skal derfor have en "hurtig hånd".


AcrylicGel har en tykkere konsistens og flyder ikke af sig selv. Man kan derfor arbejde på den så længe man har brug for. Dog kan det i nogles tilfælde være lidt vanskeligt at få formet en jævn overflade uden "buler".


Der er fordele og udfordringer ved begge typer af produkter. Overordnet set er de dog begge enormt lette at arbejde med - selv som nybegynder. Derfor skal man blot selv mærke efter hvad der virker bedst for en selv.


Se guides og videoer

Der er utroligt mange guides og en masse inspiration til at forlænge dine negle. Du kan altså med fordel besøge Neglefebers videounivers, hvis du ønsker at se endnu flere guides til hvordan du kan få lavet de flotteste negle selv. Der er er ingen tvivl om at du kan spare mange penge ved at lave dine negle selv. Efter længere tids træning, så vil du endda kunne lave så flotte negle, at du aldrig får dem lavet andre steder igen, og endda spare en hel masse penge over længere tid.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.