Annoncørbetalt indhold

Spred Glæde Og Mystik Til Fødselsdagen Med En Tryllekunstner

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Tryllekunst til fødselsdagsfesten

At give et magisk show som underholdning i gave til fødselaren er et mystisk og anderledes afbræk. En tryllekunstner spreder liv, stemning og glade dage, og har, hvor kliché det end måtte lyde, altid et es eller to i ærmet. Underholdningen er personlig og spændende, og fødselaren vil som oftest indgå som en central del af trylleshowet.

Det er en oplevelse udover det sædvanlige, som både gæster og fødselar vil opbevare i sin erindring efterfølgende. At booke en tryllekunstner til fødselsdagen vil tilføre festen et ekstra gear, som med al garanti vil sætte hjerneaktiviteten på hårdt arbejde selskabet iblandt.


Stærkt underholdningsvalg

Tryllekunstner, mentalist og entertainer Nicolaj Mogensen er et stilsikkert og helt naturligt valg, hvis fødselsdagsunderholdningen skal køres stensikkert i hus. Med sin elegante og moderne tilgang til trylleriet gør han sit absolut ypperste for at behage og overraske alle tilstedeværende.

På Nicolajs imponerende CV kan han bl.a. bryste sig af titlen som professionel tryllekunstner og mentalist på nu 15. år. Gennem årene har han arbejdet hårdt og passioneret for i dag at kunne leve af det, der startede som en sjov, lille og uskyldig hobby.


F*cker med din hjerne

Specielt har Nicolaj, som årene er gået, kastet sig over mentalismen, som indenfor de seneste 5 år gradvist er blevet en mere og mere implementeret del af fødselsdagsshowet. Mentalisme eller tankelæsning, som det populært kaldes blandt lægfolk, er den absolut reneste form for magi, en tryllekunstner kan udføre. At besidde evnen til at plante en tanke i publikums hoved er noget, der virkelig kan imponere og underholde.

Netop denne disciplin har Nicolaj kæmpet benhårdt på at perfektionere sig indenfor, og i dag bruger han både mentalismen og trylleriet, når han optræder som tryllekunstner til festlige begivenheder. At kombinere de to underholdningsformer tilfører showet nye og spændende elementer, som vil efterlade ethvert selskab med åben mund og forbavselse. Af bl.a. denne årsag er Nicolaj et fremragende bud som tryllekunstner til fødselsdagen.


Personlig gave og inddragelse

En tryllekunstner har for vane at inddrage sit publikum flere gange gennem trylleshowet. Det er netop det, der især gør trylleri underholdende. Undervejs vil Nicolaj udpege forskellige festdeltagere, som bedes assistere med små, hyggelige og sjove opgaver. Opgaverne er naturligvis hverken svære eller ydmygende, og har alene til hensigt at skabe underholdningsværdi og latter.

Da fødselsdagen huser en hovedperson, er det nærliggende at involvere denne yderligere, men uden det bliver for meget og for altoverskyggende. Fødselaren vil komme til at spille en helt speciel rolle, da det vigtigste er, at han/hun får den bedst mulige og mest personlige oplevelse.

I kontakten mellem arrangør og tryllekunstner sammensættes det optimale show forstået på den måde, at arrangøren har rig mulighed for at komme med konkrete inputs til Nicolajs optræden. Måske ønsker arrangøren at inddrage fødselaren på en bestemt måde, eller måske skal Nicolaj trylle en af fødselarens gaver frem eller væk. Der er mange muligheder, og Nicolaj viser sig altid som værende lydhør overfor arrangørens potentielle inputs.


En magisk oplevelse for alle

Nicolaj har optrådt til et hav af fødselsdagsfester og er særdeles velbevandret i netop denne underholdningsform. Aldersmæssigt behøves arrangører ikke gøre sig bekymringer om, hvorvidt underholdningen vil falde i god jord.

Gennem årene har Nicolaj optrådt til alt lige fra 18-års fødselsdage til 90-års fødselsdage. Begge begivenheder og alle derimellem er oplagt at booke et underholdende indslag af denne karakter til. Derudover er Nicolaj utrolig skarp til at gribe festens stemning og selskabets jargon – hvilket kun gør trylleshowet bedre og mere levende. Fødselsdagsshowet er altså et familieshow, som alle uanset alder kan tage del i og blive imponeret af.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.