Annoncørbetalt indhold

Stort udvalg af smykker fra Pilgrim

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Mangler du noget at forkæle dig selv eller en du kender med? Måske i anledningen af en dag som skal fejres? Det kan være svært at finde på vilde gaver som måske overgår en anden, men nogen gange behøves det ikke at være så svært at finde en god gave. Den gode gave er desuden ting som er brugbar og som ikke går af mode med tiden. Smykker er en traditionel gave ide, især til piger og kvinder, det er der en grund til, smykker går aldrig af mode.

Smukke ringe, øreringe, halskæder og solbriller 

Med smykker fra Pilgrim får du et stort udvalg af forskellige smykker, alt fra ring, øreringe, halskæder og solbriller, men også flere ting som kan skabe den bedste gave. Smykker som gave kan bruges til enhver lejlighed, såsom til studenten, til mors-dag, en fødselsdag eller en helt anden anledning. Derudover er det godt med lidt selvforkælelse, især til dig som har nået et bestemt mål eller på den ene eller anden måde skal fejre noget. Smykker fra Pilgram skaber de bedste rammer for gode gaver til dig selv eller til en anden.

Den perfekte accessory

Går du op i din stil og elsker du den følelse det perfekte outfit giver dig? Smykker fra Pilgram giver dig muligheden for at give dit outfit den sidste detalje som gøre looket fuldendt. Med et perfekt outfit følger automatisk en følelse af selvtillid, overskud og glæde, det handler derfor om at bringe det ekstraordinære frem i hverdagens øjeblikke. Hvilken bedre måde at gøre dette, end med smykker?

Smykker fra Pilgram er desuden med til at tilpasse dit outfit til anledningen. Smykker kan sagtens bruges i hverdagen til at tilføje lidt accessories og dermed tilføje lidt ekstra til hverdagslooket, som hurtigt kan blive lidt kedeligt. Derudover skaber du med smykker fra Pilgram muligheden for at gøre ekstra meget ud af outfittet til de finere anledninger. Accessories gør bare det ekstra for looket og stilen.

Lidt af hvert

I disse forårs og snart sommer perioder, er det tid til at sikre sig at have alt udstyr klar, for eksempel solbriller. Pilgram giver dig vejledning til at finde de perfekte solbriller som passer perfekt til dig. Derudover kan du finde de største trends og følge med på de nyeste smykker, selvom smykker ofte har et tidsløst design, er det altid godt med lidt ekstra og nyere smykker hen ad vejen. Pilgram tilbyder et stort udvalg af forskellige designs, muligheden for du nemt finder det bedste smykke er derfor stor.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.