Annoncørbetalt indhold

Tre skjulte skatte i Italien

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Italien har så meget at byde på, så det er nok ikke noget tilfælde, at Italien er en af vores favoritdestinationer i Europa. Men selvom mange danskere efterhånden har besøgt Italien en gang i deres liv, og nogle endda vender tilbage igen og igen, så er der stadig mange skjulte skatte, som støvlelandet gemmer på. Du er nok allerede bekendt med deres fantastiske strande, dejlige klima, delikate mad og vidunderlige vin. Landet har også mange vidunderlige byer som blandt andet Rom, Milano, Venedig og mange andre. Faktisk gemmer Italien på mange ting, som de fleste af os glemmer alt om. Her giver vi dig en guide til tre skjulte skatte, som du bør overveje at besøge på din næste ferie.

Unikt alpelandskab og autentiske byer

Når de fleste af os tænker på Italien, er det første, vi kommer i tanke om, næppe sne og alper. Men den nordlige del af Italien rummer faktisk et helt unikt landskab, der er omringet af bjerge og søer, og gemt inde midt i al den skønhed findes der nogle hyggelige og autentiske byer. Området er oplagt til alt fra skiferie til vandreture, og det er et fantastisk sted at lade sig omgive af roen og nyde naturen. En af de byer, som du helt sikkert bør slå et smut forbi er Bergamo. Byen rummer et fantastisk historisk centrum, men også en moderne og dynamisk bydel. Her er masser af ting at opleve, og en tur ved Iseo-søen er også et besøg værd.

Burano – Øen med de farverige fiskerhuse

Du kender sikkert allerede Venedig, som ofte betegnes som kærlighedens by. Desværre har rigtig mange turister også fået øjnene op for det fantastiske Venedig. Men bare rolig, du kan få en fantastisk oplevelse på den smukke ø Burano, der ligger ikke så langt fra Venedig. Øen er langt fra lige så populær, og det betyder også færre turister. Så du har rig mulighed for at opleve den smukke ø, der særligt er kendetegnet ved de farverige fiskerhuse.

Castelmezzano – Italiens smukkeste landsby

Har du nogensinde hørt om Castelmezzano? Hvis svaret er nej, er du ikke den eneste. Men denne lille og hyggelige by med færre end 1.000 indbyggere er kåret som den smukkeste landsby i Italien. I et land med så mange skønne byer er det ikke uden grund, at Castelmezzano løb med prisen. Byen ligger nemlig smukt placeret ind i en bjergside. Derudover er byen præget af traditionelle italienske bygninger, der oser langt væk af klassisk syditaliensk stemning.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.