Annoncørbetalt indhold

Tre vigtige overvejelser ved køb af ny emhætte

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Har du planer om at købe en ny emhætte? I så fald har du mange muligheder at vælge mellem. Faktisk er der så mange at vælge mellem, at det kan være svært at vælge. Netop derfor er der flere ting, der skal overvejes nøje, inden du træffer dit valg.

Er det første gang, du skal købe en emhætte, er det ikke sikkert, at du ved, hvad du skal overveje. Det er dog vigtigt, at det ikke blot får dig til at vælge en vilkårlig model. I stedet bør du læse med herunder, hvor du præsenteres for tre vigtige overvejelser., så du kan finde den bedste emhætte til dit køkken.

Skal den være væghængt?

Først og fremmest skal du finde ud af, om du vil have en væghængt emhætte. Det er nemlig ikke alle, der ønsker at have en emhætte på væggen. Hvis du ønsker at være fri for dette, skal du naturligvis undersøge dine øvrige muligheder.

Enten du kan vælge at købe en kogeplade med indbygget emhætte, eller en bordemhætte. I begge tilfælde vil emhætten være indbygget i bordet. Dermed slipper du for at have en emhætte hængende på væggen, hvilket mange ønsker at undgå, da den optager plads og bryder med de rene linjer.

Hvor meget støjer den?

Der er stor forskel på, hvor meget emhætter støjer. Da du næppe ønsker at købe en emhætte, der larmer for meget, skal dette derfor også være i fokus. Heldigvis kan man sagtens finde en emhætte, der ikke støjer for meget, uden at skulle tømme sin bankkonto.

Dette ændrer dog ikke på, at du er nødt til at holde øje med det. I og med, at emhætterne varierer meget på dette punkt, kan du ikke blot vælge en vilkårlig model. Langt de fleste emhætter har dog deres støjniveau tydeligt angivet, hvorfor det er nemt at undersøge.

Udsugning til det fri eller kulfilter?

Du skal også finde ud af, om du har mulighed for at få udsugning med afkast til det fri. Det er nemlig ikke alle, der har den mulighed. Har du ikke det, så skal du i stedet finde en emhætte med kulfilter, som ikke suger madosen væk, men i stedet filtrerer den.

En sådan emhætte, som også kaldes for en emhætte med recirkulation, filtrerer madosen og sender renset luft retur til køkkenet. De fjerner dog ikke fugten i luften, hvilket man skal være opmærksom på. Derfor kan der være et behov for at lave mad med åbent vindue.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.