Annoncørbetalt indhold

Unge fra Lemvig-området stiler højt uddannelsesmæssigt

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Som ung kan der være mange valg at træffe, herunder ikke mindst når det kommer til uddannelse og fremtid. Ofte er der mange faktorer, der går ind under valget om uddannelsen – herunder for eksempel forventninger fra familie og venner, fremtidige drømme og ambitioner. Vigtigst er, at du selv sørger for at finde det, der virker som det rigtige valg for dig.


Vælg det du brænder for

Det kan være svært at vælge med hjertet og finde det, man brænder for, men som på samme tid giver mening på lang sigt. Den bedste metode til at opnå dette vil dog som oftest være ved at orientere sig grunding. Her kan du for eksempel med fordel undersøge tiltag såsom åbent hus eller studiepraktik. Du kan også læse mere om de enkelte uddannelsesinstitutioner og uddannelser online og på den måde danne dig et overblik over, hvad der virker rigtigt for dig.


Bliv ingeniør og skab bæredygtig forandring og vedvarende løsninger

Vil du gerne gøre en forskel i verden, er der mange muligheder for dette, ikke mindst under de mange forskellige typer af ingeniøruddannelser.


Hvordan bliver man ingeniør? Det kan du læse meget mere om på Aalborg universitets hjemmeside. Her finder du al den information, du behøver, så du kan træffe det rette valg for dig inden ansøgningsfrist og studiestart. Ingeniøruddannelsen og ingeniørstudiet er både krævende og givende og ofte også karakteriseret af et solidt fællesskab og sammenhold på tværs af de forskellige retninger og afdelinger.


Der findes mange forskellige former for ingeniører og her handler det om at vælge den, der taler til dig. Lad dig for eksempel inspirere af følgende liste og undersøg selv nærmere, så du kan finde ingeniøruddannelsen, der matcher dig og dine drømme.


·        Bæredygtigt design

·        Byggeri og anlæg

·        Computerteknologi

·        Energi

·        Miljøvidenskab

·        Nanoteknologi

·        Software


Dette er naturligvis ikke en uudtømmelig liste, så gå endelig selv på jagt efter ingeniørstudiet, der passer til dig og dine ønsker. At læse på en videregående uddannelse er en stor beslutning, der kræver gåpåmod og vilje til at ville lykkes. Af den grund er det i langt de fleste tilfælde godt givet ud allerede inden studiestart at sørge for at være orienteret om sin måske kommende uddannelse.


Der findes mange forskellige typer af ingeniøruddannelser, for eksempel bachelorer eller mere erhvervsrettede ingeniøruddannelser såsom diplomingeniør-studier, hvor du efter 3,5 år er klar til arbejdsmarkedet med en professionsbachelor i baghånden. Her kan du også vælge efterfølgende at læse videre til civilingeniør.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.