Annonce
Struer

Åbner nyt udstillingslokale: Thymæglerne udvider på Thyholm

Helle Johansson fra Jegindø er klar til at hjælpe boligjægere på Thyholm. Foto: PR-foto
Ejendomsmæglervirksomheden Thymæglerne åbner et nyt udstillingslokale i Hvidbjerg på Thyholm.
Annonce

Hvidbjerg: Ejendomsmæglervirksomheden Thymæglerne oplever for tiden en stigende efterspørgsel på boliger på Thyholm. Derfor åbner Thymæglerne nu et nyt udstillingslokale i Hvidbjerg.

Det skriver LandboThy i en pressemeddelelse.

Udstillingslokalet åbner i El-Jacobsens tidligere lokaler på Jernbanegade 10. Baggrunden for udvidelsen er, at virksomheden vil tættere på kunderne. I det nye udstillingslokale kan man enten træffe en ejendomsmægler på udvalgte dage eller efter aftale.

- Thymæglerne er en uafhængig mægler. Det betyder blandt andet, at vi ikke er en del af en større kæde, men 100 procent lokalt forankrede. Derfor er det også helt naturligt for os, at vi selvfølgelig er der, hvor vores kunder er og har brug for os, siger Helle Johansson, der er ejendomsmægler hos Thymæglerne.

Annonce

Fra Thisted til Thyholm

Det bliver Helle Johansson, der primært kommer til at passe det nye udstillingslokale. Derudover er der også med jævne mellemrum mulighed for at træffe Thymæglernes daglige leder, Ole Sand, og virksomhedens anden ejendomsmægler, Mie Krogsgaard Nielsen, på Thyholm.

- Med mere end 15 års erfaring inden for ejendomshandel rådgiver Helle gerne helt uforpligtende i de mange små ting, du eventuelt kan gøre for at gøre din bolig mere attraktiv og fremme salget, lyder det i pressemeddelelsen.

Privat er Helle Johansson bosat på Jegindø, hvorfor hun kender Thyholm godt. Thymæglernes hovedkontor ligger i Silstrupparken i Thisted.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Debat: Landbrugets CO2-udledning

Lemvig

CrossEyes i Lemvig har fået mere plads

Danmark

Regeringen dropper lempelse af forsamlingsforbud

Vestjylland

Livreddere gør op med myte

Annonce