Annonce
Lemvig

Årets Unge Fisker kan arbejde igennem

Thomas Raabjerg Nielsen fra Holstebro blev kåret som Årets Unge Fisker, da Fiskeriskolen i Thyborøn i fredags fejrede de nyuddannede erhvervsfiskere. Pressebillede
Annonce

Thyborøn: Det var en festdag af de store, da Fiskeriskolen i Thyborøn i fredags inviterede til bevis- og prisoverrækkelse for de erhvervsfiskere, der gennem de seneste 12 måneder har færdiggjort deres uddannelse til erhvervsfisker.

Og for Thomas Raabjerg Nielsen fra Holstebro blev dagen ekstra festlig. Han blev nemlig kåret som Årets Unge Fisker.

Det er en hæder, der tildeles en elev og lærling, der har udmærket sig ved blandt andet flid, interesse, dygtighed og sociale kompetencer. Kort sagt: En rollemodel og ambassadør for andre unge og for det erhverv, han repræsenterer. Der var flere gode kandidater blandt de 30 nye erhvervsfiskere, men Thomas Raabjerg Nielsen løb med titlen.

- Det er meget velfortjent, at det er Thomas, der løber med den pris. Thomas har gennem hele sin uddannelse været meget ihærdig og dygtig, og han har passet både skole og praktik til UG. Allerede efter introforløbet kunne vi se, at der var stort potentiale i Thomas, og det potentiale har han forvaltet på bedste vis. Som skipper Alfred Fisker Nielsen bemærker: Han er alletiders elev. Han klør bare på, passer godt ind i besætningen, og trods hård vind arbejder han altid bare igennem, siger afdelingschef Claus Henry Hansen fra Fiskeriskolen.

Prisen som Årets Praktikplads gik i år til FN 462 Jeanne med skipper Peter Hust.

Fiskeriminister Mogens Jensen (S) varetog de to kåringer, og foruden Claus Henry Hansen var der taler af viceborgmester Chris Olesen fra Lemvig Kommune, Esben Sverdrup fra Danmarks Pelagiske Producentorganisation og forhandlingssekretær Karsten Kristensen fra 3F.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Næste skridt mod legeland i Lemvig

Lemvig

Cyklist dræbt i trafikulykke

Annonce