Annonce
Læserbrev

Æ Jernstang. Bare forsæt som hidtil, Allan

Debat: Det er en lidt underlig udmelding, der kommer fra Tina Hedegård Petersen. Hun skulle hellere stå solidarisk med de øvrige borgere, der forsøger at få Æ Jernstang til at forstå alvoren af hans gøren og laden.

Der er også børn og dyr i Bonnet, og dem skal der også tages hensyn til- Der kunne være så dejligt og fredeligt i Bonnet, hvis ikke en enkelt ødelægger det med sin ageren.

Så vil jeg spørge Tina Hedegård, om det at være formand for et parti er lig med at så må man intet involvere sig i? Så er det godt, at man ikke er medlem af noget som helst, for så kunne jeg ikke side og skrive dette her.

Hvad angår Allan Berg, så skal du bare fortsætte som nu og ikke ligge øre til noget forkvaklet sludder fra kvindemennesket. Spild ikke tiden på hende. Det er hun ikke værd. Held og lykke fremad og så håber jeg på, at Æ Jernstang bliver voksen og tager ansvar for sin gøren og laden.

Annonce
Arkivfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Vandvarmer startede brand

Læserbrev

Trafik. Hvornår lukker lufthavnen?

Debat: Så bragte avisen endnu en artikel om fald i antal brugere i Midtjyllands Lufthavn i Karup. Speciel trist læsning fordi det ikke er den første – og desværre nok heller ikke den sidste – melding om en lufthavn på vej mod lukning. Ser man på lufthavnens hjemmeside så fanges blikket af tre gode tilbud på charterrejser. Problemet er at kun et af de tre tilbud eksisterer - de to andre har ikke eksisteret i halvandet år! For et par år siden satte bestyrelsen med borgmester H.C. Østerby i spidsen sig for at udarbejde en visionsplan. Fint nok. Problemet er bare, at den plan aldrig blev lavet. Nu ser ”planen” ud til at lade ejer kommunerne betale et stedse større bidrag – til man kan lukke! På trods af klimadebat ser danskernes rejselyst ud til at blive større og større. De totale flyrejsende ud af Jylland stiger stadig. Der burde altså være muligheder. H.C. Østerby peger på at DAT – selskabet, der beflyver ruten – er den store skurk. Tidligere har SAS og senere Cimberair drevet lufthavnen, uden at det gav underskud. Nu er bestyrelsen imod at lade DAT overtage driften. Jeg har et forslag: Indfør resultatløn til lufthavnens direktør og bestyrelse! Eller måske endnu bedre - skift dem ud mod nogen der er villige til at arbejde aktivt for at sikre Midtjyllands Lufthavns fremtid!

112

Gnist antændte storbrand

Lemvig

Fyringsolie tappet

Lemvig

Sigtet for euforisende stoffer

Annonce