Annonce
Læserbrev

Æ Jernstang. Bare forsæt som hidtil, Allan

Debat: Det er en lidt underlig udmelding, der kommer fra Tina Hedegård Petersen. Hun skulle hellere stå solidarisk med de øvrige borgere, der forsøger at få Æ Jernstang til at forstå alvoren af hans gøren og laden.

Der er også børn og dyr i Bonnet, og dem skal der også tages hensyn til- Der kunne være så dejligt og fredeligt i Bonnet, hvis ikke en enkelt ødelægger det med sin ageren.

Så vil jeg spørge Tina Hedegård, om det at være formand for et parti er lig med at så må man intet involvere sig i? Så er det godt, at man ikke er medlem af noget som helst, for så kunne jeg ikke side og skrive dette her.

Hvad angår Allan Berg, så skal du bare fortsætte som nu og ikke ligge øre til noget forkvaklet sludder fra kvindemennesket. Spild ikke tiden på hende. Det er hun ikke værd. Held og lykke fremad og så håber jeg på, at Æ Jernstang bliver voksen og tager ansvar for sin gøren og laden.

Annonce
Arkivfoto
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Politik. Skattestigninger og troværdighed

Debat: I Holstebro kommune er der i byrådet, med et snævert flertal, besluttet at budgettet for 2020 og årene efter skal klares ved hjælp af en skattestigning på 0,2 procent. Der skal til staten afleveres 75 procent det første år, 50 procent året efter (2021) og 25 procent i 2022 i strafrente, da skatten hæves mere end det tilladte. Vi bliver hermed den kommune i vores hjørne af Danmark med den højeste skatteprocent. Den 4. september udtalte vores borgmester H.C. Østerby, at skattestigninger giver for lidt, og at den ikke kan målrettes til skolerne alene. Ligeledes udtalte samme borgmester den 3. oktober til samme avis (Dagbladet Holstebro- Struer): ”Vores borgere skal ikke betale ekstra penge til staten. Jeg ser ikke for mig, at vi hæver skatten, hvis vi skal aflevere 75 procent til staten. Det vil jeg ikke være med til.” På trods af disse udtalelser står vi nu med vedtagne skattestigninger, som er målrettet folkeskolen og selv samme H.C. Østerby udtaler til avisen den 25. oktober, at de partier, der de kommende år vil være med i budgetforlig, er nødt til at købe denne præmis. Prøver han at advare eller presse den borgerlige side af byrådet til at holde sig i ro ved de kommende budgetforhandlinger? Budgetforhandlinger, som ikke bliver nemmere, fordi de budgetoverskridelser som findes her i 2019 i Social- og sundhedsadministrationen indikerer, at der venter kæmpe udfordringer på grund af flere borgere med behov for hjemmehjælp og flere borgere med fysisk eller psykisk handicap. Disse områder er ikke tilgodeset i det netop vedtagne budget eller med penge fra den netop vedtagne skattestigning. Det bliver spændende at følge vores kære borgmester de næste par år! Den 9. oktober er H.C. Østerby citeret i avisen, hvor han udtaler: ”Jeg tror, at de fleste gerne vil betale mere i skat, hvis de kan se, at pengene går til at hæve serviceniveauet i for eksempel skolerne med mere". Betyder det så at vi skal forvente en ny skattestigning, når de økonomiske udfordringer, der er på ældre- og handicapområdet på grund af flere borgere med behov, kommer frem i lyset den kommende tid?

Lemvig

VLTJ må klare sig uden reservetog

Lemvig

500 besøgte varmeværket

Annonce