Annonce
Struer

Ældresagen fik det sagt med blomster

Karen Marie og Jørgen Nielsen stod for at få bragt en julehilsen fra Ældresagen ud til alle beboerne på Enggård Centret. Foto: Frede Stengaard
Plejehjemsbeboerne i Struer Kommune fik lørdag formiddag en julehilsen fra Ældresagen.
Annonce

Struer: Fem frivillige fra Ældresagens lokalafdeling i Struer Kommune gjorde lørdag formiddag et pænt indhug i SuperBrugsens beholdning af julestjerner, da de fyldte bilerne og kørte ud til alle plejehjem i Struer Kommune med en julehilsen.

- Vi havde bestilt 170, fortalte Ældresagens lokalformand i Struer Kommune, Jørgen Nielsen, da blomsterne var fordelt, og Bodil Vejling kunne konstatere, at hun manglede 15 for at have nok til alle de 40 beboere på Bøgelund i Voldgade.

Så Jørgen Nielsen måtte finde kvitteringen og ordresedlen frem og ind i butikken en ekstra gang for at få opklaret, hvad der var sket.

For det kunne jo ikke nytte noget, at nogen fik, og andre måtte vente.

Problemet blev løst.

Den ansvarlige for både frugt og grønt og blomster fandt et restlager, og de frivillige fra Ældresagen fik 51 julestjerner til Enggård Centret, 15 til Danske Diakonhjems friplejehjem i Asp, 15 til Svalegangen, 40 til Bøgelund og 44 til Solvang i Hvidbjerg på Thyholm.

- Og beboerne på det nye plejecenter i Bangs Have bliver heller ikke snydt, forsikrede Jørgen Nielsen.

- Men vi har hørt, at vennekredsen fra det tidligere plejehjem i Humlum allerede har aftalt, at de vil give alle beboerne en julestjerne, så i stedet for en julestjerne mere vil vi give dem en lidt større juledekoration til alle fællesarealerne, fortalte han, da alle havde blomster i bilerne, så der var nok til alle og en ekstra eller to til personalet.

Ud over weekendens blomsterhilsen til alle plejehjemsbeboerne i Struer Kommune er Ældresagen også klar med et større bidrag til kirkernes julehjælp.

- Vi fik et pænt overskud på en julekoncert i Struer Kirke, som vi arrangerede i et samarbejde med Aktiv Onsdag, fortæller Jørgen Nielsen.

Så alt i alt kan Ældresagen og Aktiv Onsdag i dag donere 10.000 kroner til kirkernes julehjælp.

Blomsterne til plejehjemsbeboerne var en jule-hilsen fra Ældresagen.

Fem frivillige fra Ældresagen bragte lørdag formiddag en julehilsen ud til alle plejehjemsbeboerne i Struer Kommune. Foto: Frede Stengaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

For lidt plads: LOFI udvider center

Lemvig

Solen blev sunget ned på Havnen

Lemvig

Smykker forsvundet ved indbrud

Annonce