Lemvig

Ældste drenge skal spille midnatsfodbold

Der bliver dystet, så hårene rejser sig, når der i weekenden bliver afviklet LGF Cup i indendørs fodbold. Arkivfoto: Johan Gadegaard

Færre piger har meldt sig til indefodbold-turneringen LGF Cup, der spilles i den kommende weekend

Lemvig: Fredag er tæt på at blive til lørdag, før der er fundet en vinder af U19-rækken for drenge ved årets LGF Cup i indefodbold, der afvikles i weekenden.

De ældste drenge skal ifølge turneringsplanen spille finalekampen i deres række klokken 23.36, og 18 minutter senere bliver præmierne overrakt.

Dermed bliver førstedagen af den tre dage lange turnering igen en midnatsforestilling, som den også har været i de forgangne år. Og det sker, selv om turneringen kan melde om en tilbagegang i antallet af deltagere.

- Vi har mellem 170 og 175 hold med. Det er omkring 20 færre end sidste år, hvor der var 195 hold med, siger Steen Madsen, der er medlem af turneringsudvalget i Lemvig GF.

Han forklarer, at det hovedsageligt er i pigerækkerne, at der i år er færre hold med end tidligere. Men Steen Madsen kan ikke komme med noget egentligt bud på, hvorfor pigerne ikke er interesseret i at spille fodbold i lune temperaturer indendøre.

- Måske trækker det bare ikke i dem at spille indendørs fodbold, eller også er de stoppet med at spille fodbold. Jeg tror, der kan være mange forskellige årsager til, at det er svært at få pigerne med, siger Steen Madsen, der er tilfreds med antallet af deltagere, selv om han ærgrer sig over, at pigerne ikke i samme grad er med på at deltage.

Der kunne da også have været flere hold med. I flere af drengerækkerne er der nemlig venteliste for at komme med.

Til årets turnering er flere nye kommet med i turneringsledelsen. Men afviklingen af turneringen kommer til at køre efter den samme skabelon, der har været de senere år. Det betyder, at der vil være lyd- og lysshow, når spillerne løber på banen til finalerne, lige som finalekampene vil blive transmitteret live via turneringens Facebook-side.

- Der er mange ting, der skal koordineres, når der er flere nye med i turneringsledelsen. Men det er gået rigtigt godt i planlægningen, og somme tider er det også rart at få nogle nye med i ledelsen, der kan se på stævnet med nye øjne, siger Steen Madsen.

Årets turnering bliver afviklet på tre baner. Lemvig Idræts- og Kulturcenter lægger gulv til to af banerne, og det er også her alle finaler skal spilles. En del af de indledende gruppekampe bliver spillet i hallen på Lomborg Gymnastik- og Idrætsefterskole.

0/0
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Kursændring: Nu må Claudis Have godt servere alkohol

Lemvig

Hvem skal være årets frivillige

Holstebro For abonnenter

I klemme hos Vestforsyning: Beboere skal betale 108.000 kroner for nye vand- og varmerør

Kultur

Her har man ikke mærket til truslen fra computeren

Lemvig

35 kilometer gravearbejde med spændende fund er snart afsluttet

Struer For abonnenter

Finn fik flænset sin elskede Alfa Romeo på sin fødselsdag

Lemvig

Plads til flere blomster: - Det må gerne være visuelt dejligt at se på

Annonce