Annonce
Navne

Æresmedlem efter 25 års indsats

Laila Nørgaard, formand for Vinderup Egnshistoriske Forening, flankeret af de to nye æresmedlemmer Karen Lindholdt og Kurt Guldbæk. Foto: Erik Mietens
Annonce

Vinderup: - Uden de mange ildsjæle gennem alle 50 år havde der hverken været en egnshistorisk forening eller et arkiv.

Det sagde Laila Nørgaard, formand for Vinderup Egnshistoriske Forening, ved 50 års jubilæums- og årbogsreceptionen forleden på Arkivet, der var godt fyldt op med gæster. Her kom hun ind på lidt af foreningens historie - og fandt anledning til fremhæve en person, der står bag en ganske særlig indsats gennem 25 år. Nemlig Kurt Guldbæk.

Han har bl. a. medvirket til skabelse og opretholdelse af foreningens hjemmeside, indkøb af nødvendig ”teknik” på Arkivet, været foreningens formand gennem nogle år og er nuværende formand for foreningens årbogsudvalg, der står for udgivelsen af Årbog for Vinderup-egnen, i år den 9. i rækken.

Laila Nørgaard sluttede af med noget af en overraskelse: at Kurt Guldbæk fremover kan kalde sig æresmedlem som tak for sin mangeårige indsats. En hæder han kan dele med sin kone Karen Lindholdt, der har været dybt involveret i arbejdet og blandt andet læst korrektur på alle årbøgerne.

- Det overraskede par blev kaldt frem og fik overrakt et indrammet æresbevis samt en buket til stor applaus fra forsamlingen, fortæller foreningens sekretær Mette Elmholdt.

Arkivet var godt fydt op ved jubilæumsfejringen. Foto: Erik Mietens
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Håndværkere kom i gang før tid

Lemvig

29-årig ny præst i Lemvig

Lemvig

Lægehus med nye læger

Danmark For abonnenter

Coronasmittede får anerkendt arbejdsskader: Ingen har endnu udsigt til erstatning

Lemvig

Vi er ude på naturens præmisser

Annonce