Annonce
Sport

Ærgerlig Anne Mette Hansen: Nu må vi se, om vi kan stoppe Amorim

Anne Mette Hansen er måske den allerbedste kvindelige håndboldspiller i Danmark, men indtil videre har hun på ingen måde levet op til forventningerne ved VM-slutrunden i Japan. Taber Hansen & Co. onsdagens kamp mod Brasilien, er chancen for at komme videre i turneringen forpasset. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Til daglig er hun en af stjernerne i ungarske Györ, der er verdens stærkeste klubhold, men indtil videre har VM været en fuser for Anne Mette Hansen. Hun advarer mod en brasiliansk klubkammerat.
Annonce

JAPAN - KUMAMOTO: Det er meget muligt, at Eduarda Amorim måske toppede karrieren for to-tre år siden, men den 33-årige brasilianer er nu stadig en af verdens allerbedste spillere

Nu gør hun det nok ikke alene, men sammen med resten af det brasilianske landshold kan Amorim onsdag sørge for, at Danmark ikke kommer videre fra den indledende gruppe ved VM i Japan.

- Forsvarsmæssigt er hun utrolig stærkt rent fysisk. Hun er virkelig en af de allerbedste.

De rosende ord kommer fra uheldige Anne Mette Hansen, der indtil videre slet ikke har fundet sit ellers vanligt høje niveau ved slutrunden.

Amorim og Hansen er til daglig holdkammeraterne i ungarske Györ, som den brasilianske stjerne har spillet for helt siden 2009.

- Hende skal vi virkelig have stor respekt for, men selvfølgelig har Brasilien også andre gode spillere, understreger Anne Mette Hansen, der altså indtil videre på ingen måde har ramt skiven i Japan.

- Det er jeg selvfølgelig enormt frustreret over. Det er klart. Jeg synes egentlig, at jeg prøver og prøver, men det lykkedes bare ikke.

Annonce

Presidents Cup - nej tak

Taber Danmark onsdagens kamp til Brasilien, er der ikke længere en chance for at komme videre til mellemrunden. Så hedder det til Presidents Cup, og det er bare den turnering, som absolut ingen har lyst til at være en del af.

- Det vil ikke være til at holde ud. Overhovedet ikke, men så lang tid at der stadig er en chance, tror vi selvfølgelig på det.

Eduarda Amorim var tilbage i 2015 med til at sikre Brasilien VM-guld. Derudover har hun hele fem gange vundet Champions League sammen med Györ.

Tilbage i 2014 blev hun kåret til verdens bedste håndboldspiller, men Brasilien er i den grad også presset i onsdagens kamp.

- De har heller ikke ramt det helt store. Vi er stadig 100 procent motiverede, og vi tror helt ærligt på, at tingene skal stadig kan nå at ændre sig. Det skal vi tro på, og det bør gøre forskellen.

- Og så vil jeg selvfølgelig også gerne selv rejse mig. Jeg må lægge de dårlige oplevelser bag mig sammen med mine holdkammerater. Andet er der ikke at gøre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce