Annonce
Lemvig

Øget synlighed i Klippen

Bestyrelsen på dette usædvanlige foto, man selv har konstrueret, er Kristian Eriksen, Søren Klitgaard, Jonvòr Dimon, Bodil Thomsen og Søren Hoffmann Iversen. Pressefoto
Klippen - Lemvig Indre Mission - har holdt generalforsamling her i sit ottende leveår

Lemvig: Det er nu otte år siden, Indre Mission i Lemvig kunne holde åbning af Klippen i Østerbrogade. Da Klippen - Lemvig Indre Mission - forleden holdt generalforsamling, var der fokus på og et ønske om, at der bliver øget synlighed, og der skal laves flere tiltag ud og ind af Klippen.

- Det var en generalforsamling, der var præget af taknemlighed, glæde og opmuntrende engagement, siger formand Søren Hoffmann Iversen.

På generalforsamlingen var der besøg fra det nye missionshus Harboøre, som også har fokus på omsorg og imødekommenhed, nye tiltag samtidigt med troskab og tillid til Bibelen. Niels Kirk og Else Hald fra Indre Missions bestyrelse i Harboøre fortalte om "den nye begyndelse", som et nyt hus gør og giver mulighed for.

- Spændende tanker og erfaringer, som affødte spørgsmål og debat, og nu udmunder sig i lokale overvejelser omkring Lemvig. Jeg glæder mig over samarbejdet mellem missionshusene i Lemvig Kredsen, så vi inspirerer hinanden om at forkynde Kristus og skabe nye relationer. Vi har gode relationer til kirkelivet i byen,som afføder forskellig samarbejde og bønsfællesskab i januar hvert år. Tak til Lemvig Bykirke som lejer og for samarbejde, siger Søren Hoffmann Iversen.

Han fremhæver fra sin beretning, at der er frivillighed og fællesskab omkring opgaver og arrangementer. Der var taknemlighed over støtte fra byens handlende, som gjorde, at Indre Mission kunne afholde et brag af en Frivillighedsfest med 70 deltagere - uden udgifter for foreningen.

- Vi har en sund økonomi på grund af giversind og støtte fra venner og byens virksomheder. Vi har en gældsprocent på 20 og nyt stort set rentefrit lån over 10 år. Vi har et hus fyldt med liv i alle ugens dage. Der er mange børn og unge i vore tre klubber, og vi håber på en ny Ny Teenklub med opstart efter sommerferien.

Søren Hoffmann Iversen kunne desuden fortælle, at repræsentanterne i bestyrelsen for Menighedsbørnehaven fortæller om en velfungerende børnehave og vuggestue på vej mod nye og spændende rammer, som indvies i jubilæumsåret 2020.

Klippens bestyrelse 2020 er Kristian Eriksen som 1. september i år afløses af Mogens Damgaard, Søren Klitgaard, Jonvòr Dimon, Bodil Thomsen og Søren Hoffmann Iversen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
EM For abonnenter

Alle hold har været i kamp – vi kigger på fem højdepunkter og fem lavpunkter under EM indtil nu

Annonce