Annonce
Lemvig

10-årig blandt de nye kandidater til Lemvig Prisen

Jørgen Kielsholm - der til dagligt er pedel på Lemvig Gymnasium - er indstillet til Lemvig Prisen for sin store indsats i Lemvig Roklub, hvor han har været formand i mange år. Arkivfoto: Benny Gade
I dag bringer vi tre nye kandidater til Lemvig Prisen 2021. Det er 10-årige Linea Ravn Vigsø, roklubsformand Jørgen Kielsholm og "de skønne piger" fra Lemvig Kommune, der holder gågaderne rene og planter byens krukker til med flotte blomster.

Lemvig: Det vrimler med kandidater til Lemvig Prisen 2021, og det er jo ganske fornøjeligt. Det viser, at der er mange, der yder en stor indsats i lokalsamfundet. Og samtidig giver det prisudvalget et såkaldt positivt problem: Der er mange kandidater at vælge imellem.

I dag bringer vi - ganske som i går - tre nye kandidater.

Den første er blot 10 år. Det er Linea Ravn Vigsø fra Lemvig. Det er hendes mor, Sabrina Skriver, der foreslår hende. Det sker med følgende begrundelse:

Annonce

"Hun samler penge ind til hjertesager og laver gratis arrangementer for kommunens børn og unge, hvor plakater på bibliotekets opslagstavle informerer om dato og sted - f.eks. rock-hunting i byen.

Linea - stifter af Spellboundrocks på Facebook og Instagram - holder gratis aktiviteter for børn og unge i Lemvig kommune til Kulturnatten og Stafet for Livet. Børnene modtog slik og små gaver. Pengene samler Linea ved salg af pyntesten (Stafet for Livet Lemvig) og gode gerninger. Herefter doneres pengene til lokalområdet (eks. tidligere Ringe i Vandet ) og til hjertesager, som kommer børn og unge til gode. (BørneTelefonen, Børnecancer, Børnehjælpsdagen osv.).

Samt hun har samlet skrald i Lemvig by og på Ringkøbingvej, og pant, der opsamles, doneres i byens forskellige pantautomater til støtte af f.eks. Hus Forbi eller Plant et Træ.

Kandidaterne

Kandidaterne til Lemvig Prisen 2021:

Erna og Anders Poulsen, Nørre Nissum.

Frank Nicolajsen, Trans.

Jørgen Nørby, Nørre Nissum.

Henrik Thygesen, Lemvig.

Linea Ravn Vigsø, Lemvig.

Jørgen Kielsholm, Lemvig.

Lemvig Kommunes arbejdsteam der forskønner gågaderne.

Du kan indstille kandidater ved at sende forslag til redaktionen@folkebladetlemvig.dk

I august 2021, da hun brækkede armen, fik Linea fat på tre frivillige hjælpere, og til trods for den brækkede arm, ville hun forsætte og blive klar til deltagelsen i Stafet for Livet og samle penge ind til Stafet for Livet. De fik indsamlet 1653 kroner, som gik ubeskåret til Stafet for Livet Lemvig".

Ildsjæl og ambassadør

Bjarne Jensen fra Lemvig indstiller formanden for Lemvig Roklub, Jørgen Kielsholm, til prisen. Det sker med følgende ordlyd: "I Lemvig Roklub er der cirka 300 roere og cirka 300 vinterbadere. Vi er en del medlemmer, der er tilflyttere fra hele Danmark. Jørgen Kielsholm er en ildsjæl og en fantastisk ambassadør for Bakker og Bølgers land".

Det sidste af dagens tre forslag kommer fra Solvejg Søgaard fra Lemvig. Hun peger på det arbejdsteam fra Lemvig Kommune, der holder Lemvigs gågader pæne og planter byens krukker til.

Annonce

Holder gågaderne pæne

Hun skriver i sin indstilling: "Nu må det være på tide at belønne de skønne piger fra Lemvig Kommune, som dagligt går en tur og samler vores skrald op og holder gågaderne pæne - samtidig laver de krukkerne rundt om i byen så fine. Så jeg synes, de fortjener et skulderklap - tak til dem".

Du kan indsende kandidater frem til 6. februar, og man må selvfølgelig også gerne bakke op om allerede foreslåede kandidater.

Annonce
Lemvig For abonnenter

15-årige Mathilde arbejder på plejehjem: Jeg kan mærke jeg gør en forskel for dem her

Danmark

Onsdagens smittetal sætter ny rekord - nærmer sig 39.000 tilfælde

Annonce
Annonce
Annonce
Lemvig

Lagt på is: Det er slut med Heidis friske fisk

Leder For abonnenter

Det er helt oplagt: Selvfølgelig skal de unge på plejehjem

Navne

Lotte vil hjælpe dem, der ikke er der, hvor de gerne vil være i livet

Holstebro

Søren Gade har selv prøvet at være gruppeformand, og han har store forventninger til Danielsen

Alle blå partier vil afskaffe kravet om mundbind

Lemvig For abonnenter

Leder om ny ungarbejder: Mathilde er med til at skabe stjernestunder for de ældre

Lemvig

Coronasmitte eksploderer i Lemvig: Krydser markant milepæl for første gang

Holstebro For abonnenter

Klokken 11.50 i går døde Knud-Erik Dam - han besluttede det selv og så frem til det

Erhverv

Karsten opfandt berømt slogan for 30 år siden: - Jeg fik en flaske gammel dansk og et diplom

Se, om du er en af dem: Elselskab vil forbyde varmepumper for visse forbrugere

Lemvig

To nye kandidater til Lemvig Prisen og opbakning til forfatterpar

Lemvig For abonnenter

Kommune ansætter ungarbejdere til plejehjem: De skal hjælpe med de lette opgaver

Sport For abonnenter

Hans første maratonløb var en forårsdag i helvede, hans andet en festdag ved De Paralympiske Lege i Tokyo: Nu har Havard sat sig nye mål for fremtiden

Annonce