Lemvig

10 års sponsorat til idrætshal

Aftalen om det store sponsorat indgåes mellem Thyborøn Skibssmedie og Wærket med et håndtryk mellem Lars Andreasen, Thyborøn Skibssmedie og Jesper Fruergaard, Wærket. Pressefoto
Thyborøn Skibssmedie investerer 400.000 kroner i at blive sponsor for hallen til boldspil i Wærket i Thyborøn

Thyborøn: Wærket i Thyborøn har fået en ny hovedsponsor på den sportshal, der før hed Hal 1, men nu hedder Boldwærket 1. Det er Thyborøn Skibssmedie, som indgået en 10 årig aftale med Wærket.

Samtidig har virksomheden købt navnerettighederne. Det betyder, at man fremover markedsfører Boldwærket 1 med tilnavnet "Thyborøn Trawldoor Arena". Thyborøn Trawldoor er det navn, som Thyborøn Skibssmedie benytter i salgsøjemed.

Prisen på navnesponsoratet er på 400.000 kroner eksklusiv moms – og er dækker over en periode på 10 år.

Hos Wærket er man rigtige glade for den nye aftale.

- Sponsoratet er med til at sikre udviklingen af vores allesammens center. Vi er i skrivende stund, i gang med en indsamling til vores etape to, hvor vi blandt andet skal lave ny café og køkken. Vi skal renovere nogle omklædningsrum, og så skal vi have et nyt halgulv i netop den hal, der nu er lavet sponsorat på. Disse projekter vil blive hjulpet godt på vej med sådan et sponsorat, siger wærkfører Jesper Vinther Fruergaard. Også Wærkets bestyrelsesformand er glad for den nye aftale .

- Thyborøn Skibssmedie har altid været en stor del af centretsom sponsor. Mfamilierne bag virksomheden, har også altid været en stor del af foreningslivet, især på og uden for håndboldbanerne, så derfor giver det ekstra god mening, at det netop er denne hal der nu tegnes et sponsorat på, siger formand Chris Olesen Hos Thyborøn Skibssmedie er man også glad for den nye aftale.

- Vi er utrolig stolte hos Thyborøn Trawldoor for at få muligheden for dette sponsorat. Hallen har altid været en stor del af vores liv, og vi har alle i familien vores gang i hallen. Som erhvervsdrivende i Thyborøn er det vigtig at kunne tilbyde vores medarbejdere nogle gode rammer, og sikre udviklingen i byen. Derfor vil vi gerne bakke op om det store stykke arbejde, der er lavet i og omkring centret de senere år, siger den ene af ejerne og factory manager Lars Andreasen. Thyborøn Skibssmedie har udover deres årlige sponsorater også været med til at løfte etape 1 (Vandwærket) med et anlægstilskud på 250.000 kroner eksklusiv moms. Ud over Boldwærket 1 – Thyborøn Trawldoor Arena vil centret i nærmeste fremtid også råde over en multisal, der får navnet Boldwærket 2. Her vil man også forsøge at tiltrække en navnesponsor. Wærket håber at de i løbet af foråret får samlet så mange penge ind, at man efter sommerferien kan etablere nyt gulv i sportshallen, samt friske loftet op med lidt maling – så man kan åbne den nye sæson med en flot ”Thyborøn Trawldoor Arena”

0/0
Annonce
112 For abonnenter

Formand for dyreværnsforening: Det største svineri mine frivillige har set

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Får en million kroner til nyt naturområde: Håber at starte byggeriet i 2020

Lemvig

Landsbyhøjskole for 24. gang: En uge med et hav af aktiviteter

Sport For abonnenter

Fra nummer 40 til nummer 1: Og sæsonens bedste spiller er...

Lemvig

Godt nyt til beboere i kommunens landsbyer: Spring gratis på bussen

Sport For abonnenter

TTH-direktør i den varme stol: Jeg håber HB rykker op, men de behøver ikke blive til en superligaklub...

112

35-årig tiltalt i voldtægtssag: Tippede selv skolen under falsk navn

Annonce