Annonce
Lemvig

10 hold mere vil være med i populær fodboldturnering

Igen i år er Limfjords Cup i fodbold et ægte pletskud. Arrangørerne fra Lemvig GF har lukket for tilmeldingerne og kan berette om deltagelse af et rekordstort antal hold. Arkivfoto: Morten Stricker
Lemvig GF har lukket for tilmeldinger til årets Limfjords Cup i fodbold

Lemvig: Der er endnu en gang udsigt til ny rekorddeltagelse ved fodboldturneringen Limfjords Cup.

Arrangørerne fra Lemvig GF har nemlig lukket for tilmeldingen, og det er med ti hold flere, end der var med ved sidste års rekordstore turnering.

- Vi har 167 hold med i årets turnering. Langt de fleste kommer fra klubber, der også har været med ved turneringen i de senere år. Blandt andet stiller Ry SK med 25 hold endnu en gang, siger Søren Pinholt fra turneringsudvalget i Lemvig GF.

Selv om det allerede sidste år kneb med plads til de mange hold ved turneringen, er Søren Pinholt fortrøstningsfuld med at finde pladsen til de mange deltagere.

- Vi har fået en del flere tilmeldinger fra fem-mandshold, mens der er en tredjedel færre 11-mandshold med. Fem-mandsholdene skal ikke bruge så meget plads til at afvikle deres kampe, og kampene er også kortere end ved kampene med 11-mandsholdene, siger Søren Pinholt.

Kampprogrammet er endnu ikke færdigt, men han regner med, at kampene lige som ved sidste års turnering begynder klokken otte om morgenen på de to stævnedage, lørdag 29. juni og søndag 30. juni. Lørdag vil der blive spillet til omkring klokken 20, mens de afsluttende kampe vil være færdige omkring klokken 16 søndag.

Til gengæld har Søren Pinholt og resten af turneringsudvalget efterkommet et ønske fra flere af de deltagende klubber.

- Som noget nyt vil vi tilbyde bespisning af de tilmeldte deltagere allerede fredag aften. Det kommer til at ske på Lemvig Gymnasium i samarbejde med NNfH Lemvig, der står for den praktiske afvikling, fortæller Søren Pinholt.

Flere af de deltagende hold og spillere ankommer allerede fredag aften, hvor de enten indlogerer sig på byens skoler eller slår telt eller campingvogn op på den midlertidige campingplads, der bliver etableret på en del af stadionområdet.

Omkring 1100 deltagere skal overnatte i forbindelse med turneringen, og Lemvig GF kan også melde udsolgt på indkvarteringen.

Spisningen bliver det eneste nye element ved årets turnering.

- Deltagerne har været tilfredse med servicen de senere år, og der har ikke været nogle tilkendegivelser om, at vi skulle lave noget om. Så vi kører videre med det velkendte koncept, siger Søren Pinholt.

Sammen med resten af turneringsudvalget går han nu for alvor i gang med planlægningen af turneringen, der bliver afviklet i den sidste weekend af juni.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

21-årig måtte ikke køre bil

Annonce