Annonce
Kultur

Salget åbnede før tid: 1100 har købt billet til Haze Over Haarum

Ude Af Kontrol er et af de otte navne, der er offentliggjort til næste års Haze Over Haarum. Arkivfoto: Michael Svenningsen
Billetsalg åbnede en halv time før planlagt, da Haze Over Haarum åbnede for næste års festival
Annonce

Harboøre: Ud fra billetsalget at dømme blev der taget rigtigt godt imod de første otte navne, der søndag blev offentliggjort til næste års Haze Over Haarum.

Arrangørerne af festivalen solgte 1113 billetter på førstedagen af billetsalget, og det er fire procent flere end på førstedagen sidste år, hvor der blev langet 1072 festivalbilletter over disken.

- Det er min fornemmelse, at publikum har været rigtigt godt tilfredse med det program, som vi har offentliggjort. Det virker til, at vi har ramt bredt med noget for både de unge og lidt ældre, siger festivalens formand, Hanne Noermark.

Ved sidste års festival blev der solgt 4700 billetter, og selv om Hanner Noermark ikke vil spå om antallet af gæster til næste års festival, håber hun og forventer, at der kommer lige så mange til festivalen i 2020.

Interessen for at købe billetter til festivalen var så stor, at der var kø uden for festivalens hus i Harboøre en halv time før billetsalget skulle gå i gang. Derfor besluttede arrangørerne at indlede billetsalget lidt før tid, da man var klar til at gå i gang.

På 2020-udgaven af Haze Over Haarum er L.O.C., Malurt, Poul Krebs, Ude Af Kontrol, Jung, Medina Martin Jensen samt Rasmus Bjerg offentliggjort som de første otte navne.

Arrangørerne forventer, at der bliver offentliggjort flere navne til næste års festival inden jul.

Udgave nummer 41 af Haze Over Haarum bliver afviklet 11.-13. juni 2020.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Nu er vandet klar i Thyborøn

Lemvig

Thyborøn får sin egen T-shirt

Lemvig

Lemvig Havn er byens fristed

Lemvig

Åbningen af Klimatorium udskudt

Annonce