Annonce
Lemvig

13-årige laver kreative ting til Knæk Cancer

Matilde Obel Paakjær og Ida Holm Jakobsen med de kreative ting, de sælger til fordel for Knæk Cancer. Foto: Lars Kamstrup
Matilde Obel Paakjær og Ida Holm Jakobsen vil gerne støtte kampen mod kræft, så de sælger hjemmelavede kreative ting

Lemvig: To 13-årige piger fra 7. klasse på Lemtorpskolen i Lemvig har haft travlt i den sidste tid, og de håber også at få det i indeværende Knæk Cancer-uge.

De vil nemlig gerne støtte indsamlingen, og det gør de ved at sælge hjemmelavede kreative ting som armbånd og perleplader. Al overskud går direkte til Knæk Cancer, og de to piger har allerede solgt for 2000 kroner.

- Det skulle gerne blive til mere inden lørdag, siger Matilde Obel Paakjær og Ida Holm Jakobsen.

De er gået i gang med projektet, fordi de gerne vil støtte kampen mod kræft.

- Vi kender flere, der har haft kræft, og min morfar har også fået det konstateret. Så synes vi, vi skal gøre noget for at hjælpe i kampen mod sygdommen, siger Matilde Obel Paakjær.

De to piger sælger deres kreative ting via facebook og Instagram.

- Vi har købt os til reklame på facebook, så vi når ud til flere end dem, vi kender. Så vi har også haft kunder fra København. Men ellers er det først og fremmest venner og bekendte samt familie, der har købt. Vi håber, der er mange flere, der vil købe i denne uge, så vi kan sende rigtig mange penge, siger Ida Holm Jakobsen.

Når de afslutter salget på lørdag, så vil de ringe ind til Knæk Cancer på tv og fortælle hvor mange penge, de kan donere.

De to piger sælger på facebook-siden idaogmatildeknækkercancer og Instagram-siden ida.matilde_knaekkercancer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Støjberg afhørt i godt seks timer: Jeg godkendte at ikke alle asylpar kunne adskilles

Annonce