Annonce
Sport

14 dages prøvetræning bliver vekslet til to-årig kontrakt

Playmaker Emil Jensen har underskrevet en to-årig kontrakt med TTH Holstebro. Pressefoto: TTH Holstebro
I sommer fik 21-årige Emil Jensen to uger til at vise sig frem for cheftræner Søren Hansen. Nu har den unge playmaker sat sin signatur på en længere ligakontrakt.

Holstebro: Cheftræner Søren Hansen havde hørt gode ting om Emil Jensen på ligareserveholdet i Tvis Håndbold, da han i sommer tiltrådte i TTH Holstebro.

At der måske var potentiale til mere end 2. divisionshåndbold i den unge playmaker. Derfor inviterede cheftræneren ham til at træde et skridt op og træne med ligaholdet, hvor Emil Jensen i første omgang fik 14 dage til at vise sig frem.

De to ugers prøvetræning blev i første omgang vekslet til et helt efterår med deltagelse i ligatruppen og debut i både ligaen og Europa Cuppen. Og her har han imponeret så meget, at klubben valgte at tilbyde en kontrakt for de næste to sæsoner, hvilket der blev sagt ja tak til.

- Jeg er meget glad for, at vi endnu engang kan indlemme en af TTHs egne talenter omkring ligaholdet. Jeg havde hørt meget godt om Emil Jensen. Han var en hurtig spiller som trænede flittigt. Emil har bare imponeret os alle her i efteråret, og jeg kunne hurtig se, at de 14 dage skulle forlænges, siger Søren Hansen i en pressemeddelelse.

Annonce

Mega stolt

For Emil Jensen, er det hele gået meget hurtigt.

- Jeg er mega stolt og havde ikke regnet med, at det ville føre til en kontrakt her et halvt år efter prøvetræningen. Men jeg har arbejdet hårdt og dedikeret, så jeg er bare glad for kontrakten, siger Emil Jensen.

Emil Jensen vil i den kommende tid få ekstra hjælp fra en af holdets profiler, da klubben har tilknyttet ham Johan Meklenborg som mentor. Den erfarne playmaker, vil nu, hvor han er i gang med genoptræningen, bruge noget af den ekstra tid han har til rådighed til at give Emil sparring og vejledning til både træning og kampe.

Ifølge cheftræneren er der et stort potentiale, hvis man kan give Emil Jensen de rette rammer at udvikle sig i.

- Nu skal Emil i første omgang fortsætte med at lægge lag på sit spil og sin fysik, så vil han stille og roligt udvikle sig i vores miljø, for så senere at få en større og større rolle, siger Søren Hansen.


Jeg er mega stolt og havde ikke regnet med, at det ville føre til en kontrakt her et halvt år efter prøvetræningen. Men jeg har arbejdet hårdt og dedikeret, så jeg er bare glad for kontrakten.

Emil Jensen.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Lemvig

Ny skobutik er åbnet i Lemvig

Vestjylland

Nu også kviktest i Thyborøn

Annonce