Annonce
112

16-årig har erkendt brandstiftelse: Anmeldte selv branden

Der blev fundet tyvekoster på plænen ved den gård i Tvis, der natten til søndag brændte ned. Ifølge politiet har der formentlig været indbrud i huset før branden.

Tvis: Mens ejerne af den stråtækkede gård på Uglkærvej på Tvis nu skal til at finde et nyt sted at bo og genstarte tilværelsen, skal politiet have fundet ud af, hvad der skete forud for branden natten til søndag.

Allerede om natten anholdt politiet en blot 16-årig ung mand, som erkendte, at han stod bag branden i en bil på gårdens gårdsplads.

- Han påkalder sig vores opmærksomhed blandt andet fordi, at han selv har ringet ind og anmeldt branden, fortæller Lilian Jensen fra lokalpolitiet i Holstebro.

Men han gør det først efter, at en nabo også har anmeldt branden.

Da politiet får afhørt den 16-årige dreng, erkender han, at det er ham, der står bag den. Hvad den 16-årige har forklaret politiet, holder ordensmagten foreløbig for sig selv.

Ud over branden, så oplyser lokalpolitiet i Holstebro, at der muligvis også har været indbrud i den stråtækkede gård forud for branden. På græsplænen ved huset bliver der blandt andet fundet en ipad og et kreditkort.

Leder af generel efterforskning Thomas Ladefoged, der står for efterforskningen af sagen, bekræfter, at den 16-årige selv ringede og anmeldte branden - han ønsker dog ikke udtale sig om et muligt indbrud.

- Det har jeg ingen kommentater til.

Er den 16-årige sigtet for mere end brandstiftelse?

- Det har jeg ingen kommentarer til, siger leder af generel efterforskning, Thomas Ladefoged.

Han fortæller. at det var en samlet juridisk vurdering af sagen, der betød, at den 16-årige ikke blev fremstillet i grundlovsforhør.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Søren V. Jensen overtager murer-firma

Kultur

Ole & Elo streamer aflyst koncert

112

Mand løb nøgen rundt

Danmark

Frygter skævvridning af Danmark efter coronakrise: Regeringen varsler særlig hjælp til landdistrikterne

112

Fik to anmeldelser om biler på havnen

Annonce