Annonce
Struer

18-årig fra Struer blev truet og bundet til stol: Nu har to teenagepiger meldt sig selv

Uafhængigt af hinanden dukkede den 14-årige og den 15-årige pige op hos politiet og meldte sig selv. Arkivfoto: Yilmaz Polat
De mistænkes for at have været med til at tilbageholde en 18-årig mand fra Struer på en adresse på Ågårdvej ved Thyregod, hvor han blev truet og bundet til en stol med gaffatape.
Annonce

Struer/Thyregod: Tirsdag eftermiddag blev to mænd på henholdsvis 20 og 21 år varetægtsfængslet i foreløbigt fire uger.

De mistænkes for at have tilbageholdt en 18-årig mand fra Struer på en adresse på Ågårdvej ved Thyregod, hvor han blev truet og bundet til en stol med gaffatape. Den 18-årige blev tilbageholdt mod sin vilje i knap to timer.

Inden dørene blev lukket til grundlovsforhøret mod de to mænd, kom det frem, at der var yderligere tre mistænke medgerningsmænd i sagen.

To af disse meldte sig selv til politiet onsdag, fortæller vicepolitiinspektør Jens Lyng fra Efterforskningscenter Midt.

Der er tale om to piger på henholdsvis 14 og 15 år.

Annonce

15-årig fremstilles

Den 14-årige pige, som er for ung til at komme for en dommer ved et grundlovsforhør, blev sigtet og afhørt til sagen. Hun er tilknyttet Skanderborg Kommune, og her er myndighederne underrettet.

Den 15-årige pige meldte også sig selv på stationen. Hun vil blive fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Kolding torsdag med de samme sigtelser som de to mænd, der allerede er varetægtsfængslede. Sigtelserne lyder på vidnetrusler og frihedsberøvelse.

Ved dette grundlovsforhør forventer vicepolitiinspektør Jens Lyng endnu engang, at dørene vil blive lukket. Det er fortsat ikke helt klarlagt, hvad relationerne er imellem de involverede parter, fortæller han.

- Pigen bliver fremstillet under nogle særlige forhold. På grund af hendes unge alder vil hun ikke kunne sættes i et almindeligt arresthus, hvis hun bliver varetægtsfængslet. I stedet vil kommunen finde en sikret institution at placere hende på, fortæller Jens Lyng.

Han tilføjer, at den 15-årige pige er tilknyttet Hedensted Kommune.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv For abonnenter

Tidligere minkavler i Nørre Nissum: Vi har brug for en afklaring

Kultur

Indstilleren er nu selv blevet kandidat til Lemvig Prisen: - Jeg syntes de fortjener prisen

Coronavirus

Ny melding fra Pfizer: Vil levere vaccinedoser som lovet fra 25. januar

Annonce