Annonce
Struer

18-årig mand fra Struer blev bundet til stol med gaffatape: Unge mænd nægter frihedsberøvelse

Arkivfoto: Camilla Rytz
To mænd på henholdsvis 20 og 21 år blev tirsdag fremstillet i grundlovsforhør. De sigtes for vidnetrusler og frihedsberøvelse af en 18-årig mand fra Struer. En kvinde og yderligere to personer er fortsat på fri fod.
Annonce

Thyregod: Ifølge politiet er der fortsat tre personer på fri fod i en sag om frihedsberøvelse og vidnetrusler.

Sagen tog sin begyndelse mandag aften efter klokken 21.15, da politiet modtog en anmeldelse om, at en 18-årig mand var blevet tilbageholdt imod sin vilje på en adresse på Ågårdvej lidt uden for Thyregod.

Den unge mand, som kommer fra Struer, kunne fortælle, at han var blevet tilbageholdt på adressen fra cirka klokken 19.45. Her var han blevet placeret på en stol, hvortil han var blevet fastgjort med gaffa-tape.

Den 18-årige mand blev herefter udsat for trusler om vold, idet de tilstedeværende på adressen udtalte: "Hvis du melder det her, kommer vi og smadrer dig" og "Vi kommer efter dig og smadrer dig, til du er død."

Annonce

Tre mistænkte mangler

Der var ifølge de få yderligere oplysninger, som kom frem ved et grundlovsforhør tirsdag eftermiddag, fem personer til stede på adressen på Ågårdvej ud over den 18-årige.


Når der fortsat er tre medgerningsmænd på fri fod, skal der ikke yderligere oplysninger frem i offentligheden ud over dem, der allerede er kommet frem.

Bianca Trøjborg, anklager


To af disse personer - en 21-årige mand, der har tilknytning til adressen, hvor episoden foregik, samt en 20-årig mand fra Skjern - blev natten til tirsdag anholdt på en adresse i Tørring.

De tre andre personer - hvoraf mindst én er en kvinde - er fortsat på fri fod.

Derfor anmodede anklager Bianca Trøjborg om lukkede døre i forbindelse med grundlovsforhøret ved Retten i Kolding.

- Når der fortsat er tre medgerningsmænd på fri fod, skal der ikke yderligere oplysninger frem i offentligheden ud over dem, der allerede er kommet frem, argumenterede anklageren.

Dommeren gav hende ret, og dørene blev lukket trods protester fra den tilstedeværende journalist.

Annonce

Fængslet i fire uger

Den ældste af de to sigtede tilsluttede sig med ironisk mine disse protester.

- De skal jo have noget at skrive om i morgen. Ellers opdigter de bare en historie om, hvad der er sket. Det plejer de at gøre, lød det fra den 21-årige mand fra Give.

Inden dørene blev lukket, erklærede de to sigtede igennem deres forsvarer, at de nægtede sig skyldig i frihedsberøvelse og vidnetrusler.

Dommeren besluttede efter grundlovsforhøret at fængsle de to mænd i indtil videre fire uger frem til 4. februar. Det sker på baggrund af begge sigtelser, vidnetrusler og frihedsberøvelse, fortæller anklageren.

De tre andre mistænkte i sagen er fortsat eftersøgt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv For abonnenter

Tidligere minkavler i Nørre Nissum: Vi har brug for en afklaring

Kultur

Indstilleren er nu selv blevet kandidat til Lemvig Prisen: - Jeg syntes de fortjener prisen

Coronavirus

Ny melding fra Pfizer: Vil levere vaccinedoser som lovet fra 25. januar

Annonce