Annonce
Kultur

18 B har udvidet baren i den stille tid

Det er endnu uvist, hvornår Helle Langer kan slå dørene op til 18 B igen. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Indehaveren af 18 B, Helle Langer, glæder sig til igen at kunne byde på musikalske oplevelser - hun har brugt ventetiden på at udvide spillestedets bar.

Harboøre: - Vi lever jo af at samle folk til gode oplevelser, og i denne tid må folk ikke samles. Så det rammer os selvfølgelig hårdt - ganske som alle andre kultursteder i landet, siger indehaveren af spille- og kulturstedet 18 B i Harboøre, Helle Langer.

Hun har måttet udsætte og aflyse adskillige arrangementer i 18 B. Indtil videre er to koncerter flyttet til september, og der er blevet aflyst tre-fire fester og en enkelt konference.

- Alt er gået i stå lige på nær overnatningerne i vores to containere. Her har vi også fået afbud, men vi oplever også, at der er nogen, der holder fast i deres bookinger hen over påsken, siger Helle Langer.

Der er to containere, der kan bruges til overnatning. Det er dog kun den ene, der lejes ud her under coronakrisen.

- På den måde er der kun én familie her ad gangen, og dermed også kun én familie, der bruger køkkenet og de øvrige faciliteter. Samtidig sørger vi for at gøre ekstra grundigt rent mellem hver udlejning. På den måde sørger vi for, at sikkerheden er i orden, siger Helle Langer.

Hun har brugt den nedlukkede periode på at udvide baren i 18 B.

- Vi har lagt en garage til, så vi har fået en betydelig større bar. Her var det tiltrængt med mere plads. Vi har nu en bar, der er mere gennemført. Så man kan godt sige, at det er en forfinet udgave af 18 B, som publikum vender tilbage til, når vi igen kan holde koncerter, siger Helle Langer, der også bruger nedlukningsperioden på andre praktiske gøremål.

Hun glæder sig virkelig til igen at kunne byde på musikalske oplevelser i Harboøres stadig forholdsvis nye spillested.

- Det er hele musikbranchen, der bløder i øjeblikket, og det er hårdt for både spillesteder og musikere. Det bliver spændende at se, hvordan det ser ud for mindre spillesteder som vores, når vi kommer efter den 10. maj, siger Helle Langer.

Hun regner med, at hun kan gøre brug af de hjælpepakker, der er kommet fra staten.

- Vi skal nok klare os, og så håber vi bare, at lokalbefolkningen vil fortsætte med at bakke os op, når hverdagen bliver mere normal igen, siger Helle Langer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Jesus har tunet ind på 89,1 MHz

Kultur For abonnenter

Kære Svend. Næste gang jeg kommer til Danmark, ringer jeg naturligvis til dig... med varm hilsen og høj agtelse, Kathleen Kennedy

Danmark

Klar tysk melding om grænseåbning: Åbne sluser til Poetzsch og Calle fra 15. juni

Annonce