Annonce
Kultur

18b har udendørs koncert med Signe Svendsen

Det er i området mellem 18b og container-ferieboligerne, at de udendørs koncerter vil finde sted. Den første er med Signe Svendsens trio. Pressebillede
Torsdag den 18. juni har 18b i Harboøre for første gang en udendørs koncert. Det er med Signe Svendsens trio. Helle Langer er på jagt efter sofaer, så publikum kan sidde behageligt.
Annonce

Harboøre: Her under coronakrisen har spillestedet 18b i Harboøre - i lighed med alle andre spillesteder - måtte aflyse flere koncerter.

Samtidig har indehaver Helle Langer gået rundt og udfordret sin kreativitet: Hvordan kan jeg lave koncerter nu, hvor det i forhold til corona-restriktionerne er begrænset, hvor mange jeg kan have inden for i den tidligere brugsforretning i Nørregade.

Nu har hun fundet et brugbart svar. Hun kan holde udendørs koncerter med plads til flere, end hun kan have inden for i det hyggeligt indrettede 18b. Det sker under mottoet "18b går ud".

Den første udendørs koncert finder sted torsdag den 18. juni med Signe Svendsens trio. Hun og hendes to medspillere går på scenen kl. 19. Billetsalget er begyndt.

- Så vil vi finde ud af, om det er en koncertform, der passer til vores publikum. Det er planen, at der skal være flere af disse udendørs koncerter, siger Helle Langer, der kan have omkring 150 tilhørere udendørs.

Den udendørs koncert bliver afviklet i området mellem spillestedet og de to containere, der er 18b's ferieboliger.

- Her vil vi forsøge at skabe et meget hyggeligt område med blandt andet sofaer. I øjeblikket er vi på udkig efter en masse brugte sofaer, siger Helle Langer.

Foruden Signe Svendsen består trioen af Lars Skjærbæk og Palle Hjort.

Signe Svendsen skriver på Facebook, at hun glæder sig til at optræde i Harboøre: "Jeg er så heldig at åbne deres sommerprojekt "18b går ud". Sofaer under åben himmel, standerlamper, ny flot bar, sjove og helt rigtigt rare mennesker og så livekoncerter. De har fuldstændig styr på sprit og afstand, du bestiller bare en sofa, som du kan hænge ud i med dine venner. Glæder mig virkelig meget og ville ønske, det var i morgen".

- Vi arrangerer det på en sådan måde, at det er helt trygt for publikum, siger Helle Langer.

Hun har også en plan B klar, hvis det skulle regne. Vejret spiller jo altid en afgørende rolle ved udendørs koncerter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Info til vandhunde: Fun Park er åben

Lemvig

Vægterne ikke med i programmet

Lemvig

Fødselstal nærmer sig bundrekord

Annonce