Annonce
Sport

19 DM-medaljer og nye personlige rekorder til roklubben

Magnus Zier Quist Rathenborg (til venstre) fik en sølvmedalje efter et tæt løb til DM i indendørsroning. Privatfoto.
Holstebro Roklub kunne tage masser af medaljer med hjem, da der i weekenden blev afholdt DM i ergometerroning.

Gladsaxe: Der var både stor tilskueropbakning og deltagerrekord, da der i weekenden blev afholdt DM i ergometerroning i Gladsaxe Sportscenter.

Traditionen tro havde Holstebro Roklub sendt en masse talentfulde roere afsted og traditionen tro, blev der også taget en masser medaljer med hjem til det nordvestjyske efter en hel del strabadser på romaskinerne.

- Vi fik en stor medaljehøst og også med mange lovende præstationer udenfor skamlen, så der er stor tilfredshed herfra, kunne kaproningschef i Holstebro Roklub, Freddy Quist, efterfølgende konstatere.

Tobias Kramer blev tredobbelt mester, som den første i historien, da han vandt på den obligatoriske distance på 2000 meter, 200 meter og i junior holdstafet i sin U17-klasse. Jens Pedersen blev dobbeltmester i sin U15-klasse på 2000 og på 200 meter. Også U19-roeren, og storfavoritten, Tobias Bork Kristensen blev dobbeltmester på 2000 meter og på 200 meter.

Udover guldmedaljer kunne de tre roere også notere sig for personlige rekorder.

I herrernes U23-række havde Holstebro tre deltagere med, og det er roere som satser på at være en del af eliten frem mod OL 2024. Magnus Zier Quist Rathenborg roede sølvet hjem, mens Magnus Valbirk måtte nøjes med fjerdepladsen ét sekund efter tredjepladsen. Casper Lindballe blev nummer otte og satte ny personlig rekord.

Laura Møller fik dobbelt sølv i U17-klassen, da hun blev nummer to på både 2000 og 200 meter.

Det blev i alt til syv guldmedaljer, seks sølvmedaljer samt seks bronzemedaljer for roerne fra Holstebro Roklub.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Parløb til ny forstander er fundet

Annonce