Navne

25 år på en god arbejdsplads

Kim Thomsen. PR foto

Holstebro: Kim Thomsen har lørdag 1. juni 25 års jubilæum hos Arla Foods Hoco i Holstebro. Allerede i skoletiden arbejdede Kim på Holstebro Flødeost i fritiden og i skoleferierne, så han havde stiftet bekendtskab med faget, inden han i 1994 gik i lære som mejerist på Nr. Vium Mejeri. Læretiden blev færdiggjort på Holstebro Mejeri.

Som udlært mejerist fik Kim job på Durup Mejeri og Nr. Vium Mejeri, inden han i 1999 startede på Hoco i kasein-afdelingen. Kim har også arbejdet i Indvejningen, og i 2009 startede han som skifteholdsmester. Igennem årene har Kim også været arbejdsmiljørepræsentant og været en del af audit teamet. Kim flyttede fra Sjælland til Holstebro allerede som toårig. Han bor stadig i Holstebro og er lige blevet gift med Camilla. De har børnene Mathilde på 14 år, Nicoline på 11 år, Mikkel på 10 år og Malthe på to år. Tidligere har Kim dyrket en del boksning.

Kim synes Hoco er en rigtig god arbejdsplads. Det er et mejeri i udvikling, hvilket gør det til et spændende sted at arbejde, hvor ikke to dage er ens. Samtidig synes Kim, at han har nogle fantastiske kolleger, hvilket også bidrager til, at det er en rigtig god arbejdsplads.

0/0
Annonce
Forsiden netop nu
112

Vendte rockerlivet ryggen - nu skal han afsone med dem: Er bekymret for at blive overfaldet – eller det, der er værre

Lemvig

Første spadestik til Klimatorium taget: - Vi giver jo vores verden tilbage til børnene

Danmark For abonnenter

Ulykkestoget på Storebælt skal destrueres: - I respekt for afdøde, pårørende og personalet skal intet genbruges

Lemvig

Anlæg udvides med 1100 kvadratmeter og ny rørledning føres over fjorden: Spildevand fra Lemvig skal pumpes videre til Harboøre

112

Brandmænd kæmpede 18 timer for at få slukket brand: Reddede 80 svin

Annonce