Annonce
Navne

25 års jubilæum hos Arla Foods HOCO

Jesper Krogh Kjærgaard. Pressefoto
Annonce

Holstebro: Jesper Krogh Kjærgaard kunne søndag den 15. november fejre sit 25 års jubilæum hos Arla Foods HOCO i Holstebro.

Jesper er født i Holstebro. I dag bor han i Resenstad ved Struer, og han har børnene Frida på 13 år, Karla på 11 år og Albert på otte år.

Efter en sproglig studentereksamen havde Jesper forskellige jobs, inden han kom på Holstebro Mejeri, hvor han arbejdede som ufaglært i otte måneder. Derefter besluttede han sig for at gå i lære som mejerist. Læretiden foregik på HOCO og i Hjørring. Efter endt læretid startede Jesper i et barselsvikariat i UF afdelingen på HOCO i en kort periode, hvorefter han blev fastansat i Special-afdelingen. Her er Jesper stadig ansat, men han er også afløser i Skumning/Indvejning.

Jesper arbejder i Special-afdelingen, hvor der produceres Lactoferrin og Capolac. Han har et rigtigt stort kendskab til anlæggene og er rigtig god til at lære fra sig. Jesper er vellidt og respekteret, fortæller Arla Foods i en pressemeddelelse, og han har de fleste af årene arbejdet på Hold 1.

Fritiden bliver brugt på motorcykel og MC scooter - begge dele har Jesper haft en del af. Motorcyklen bliver også brugt til ture ud i det blå sammen med andre motorcykel entusiaster.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Nu kan du kommentere mulig skolefusion

Holstebro For abonnenter

Her er ministerens tre bud: Sådan kan man komme mink-massegrave til livs

Annonce