Annoncørbetalt indhold

3 ting du bør gøre inden du optager et kviklån

Selvom kviklån har fået et ry for at være en økonomisk dårlig beslutning, så behøver det ikke altid at være det. Det handler blot om at gøre sig nogle realistiske tanker omkring hvor mange penge du har behov for og hvor mange penge du har til rådighed hver måned. Det er nemlig vigtigt at vilkårene for dit kviklån stemmer overens med din økonomiske situation. Inden du bestemmer dig for et kviklån, er der 3 overordnede ting som du bør gøre: du bør opstille et budget, kende til vigtige begreber og bruge en sammenligningstjeneste som kviklaan-guide.dk.

1. Opstille et budget

Det første du bør gøre i låneprocessen er at opstille et budget. På den måde får du et overblik over dine indtægter og udgifter, fordelt på månedsbasis. Det er ud fra budgettet at du kan se hvor mange du har til rådighed hver måned til at betale af på et kviklån. Og netop derfor er budgettet så vigtigt, så du ikke ender ud med et lån som du ikke har råd til at betale af på.

Derudover er det altid godt at opstille et budget, så du kan få overblik over dine udgifter. Det kan være at dit budget viser dig at du bruger flere penge på en post end hvad der var din hensigt. Du har måske et gammelt og dyrt mobilabonnement eller bruger overraskende mange penge på mad? Ved at få et sådan overblik over dit forbrug, vil du formentlig kunne spare penge på én eller flere poster.

2. Gøre dig bekendt med vigtige begreber

Ved at gøre dig bekendt med de begreber som bruges af låneudbyderen, står du langt stærkere i din låneproces. Når du forstår hvad begreber som ÅOP, rente, gebyrer og løbetiden indebærer, vil du nemlig have mulighed for at frasortere de lån som ikke giver mening for dig og din økonomiske situation. På den måde bliver risikoen for ubehagelige overraskelser også langt mindre. Det er dog vigtigt at du stadigvæk husker på at læse det med småt, inden du optager et kviklån.

3. Brug en sammenligningstjeneste

Med udgangspunkt i dit budget, ved du nu hvor mange penge du har behov for, hvor mange penge du har til rådighed til afbetaling hver måned og derudover kender du til begreber som har indflydelse på lånets pris. Nu er du kommet dertil i låneprocessen, hvor du skal tage stilling til hvilket lån som passer bedst til dig og din økonomiske situation. Og her vil det være fordelagtigt at benytte sig af en sammenligningstjeneste for kviklån, da en sådan side vil spare dig for tid og formentlig også en masse forvirring.

På en sammenligningstjeneste er alt forarbejdet allerede gjort for dig, hvilket vil sige at du ikke er nødsaget til at bruge en masse tid på at undersøge en lang række lån på samtlige af låneudbydernes egne sider. Du skal derfor blot koncentrere dig om at udvælge 3-5 attraktive lån på siden.

Det er en god idé at ansøge om lån ved 3-5 låneudbydere for at øge chancen for at blive godkendt til et lån. Når du får svar tilbage fra låneudbyderne kan du så vælge ét lån som du ønsker at acceptere på baggrund af din økonomiske situation og viden om vilkårene.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.