Annonce
Navne

36-årige Martin Søndergaard har lige overtaget to butikker i Videbæk med tøj fra både Bison og Puma

Martin Søndergaard har netop overtaget to butikker i Videbæk, der nu begge har skiftet navn og kæde til henholdsvis Tøjeksperten og Sportigan. Foto: Kaj Poulsgaard
Martin Søndergaard, Holstebro, blev udlært i en butik med både herretøj og sportstøj i Vinderup. Derfor er han glad for, at den kombination også findes i Videbæk, hvor den første uge har været ret travl.

Videbæk: Videbæks nye butiksejer Martin Søndergaard har et stort smil på. Han kan ikke skjule, at det er dejligt at være i en butik, hvor der er herretøj og sportstøj til både kvinder og mænd.

- Jeg blev udlært i Vinderup i en butik, der var meget som denne her. Derfor havde jeg heller ingen betænkeligheder med at sige ja til både at overtage en herretøjsbutik og en sportsbutik i Videbæk, siger Martin Søndergaard, der de sidste mange år har drevet Tøjeksperten i Vildbjerg.

Rasmus Andersen, Martin Søndergaard, Nikolaj Drews og Rasmus Sørensen er holdet bag disken hos Tøjeksperten og Sportigan i Videbæk. Foto: Kaj Poulsgaard

Martin kom ind i billedet, da Tove og Niels Ove Henriksen efter 32 år besluttede sig for at overlade deres to butikker til en ny generation. De kendte allerede Martin Søndergaard som en god kollega.

Annonce

Nyt navn og kæde

I forbindelse med overdragelsen har de to butikker DinTøjmand og Sporten skiftet navn og kæde til Tøjeksperten og Sportigan. Det har derfor været en meget, meget travl periode for Martin Søndergaard og de tre medarbejdere, Rasmus Andersen, Rasmus Sørensen og Nikolaj Drews.

- Rasmus Andersen har været i butikken i 15 år, så han bliver min førstemand. Rasmus Sørensen og Nikolaj Drews kendte jeg også i forvejen, og de sagde heldigvis ja til jobbet, så det var ikke svært for mig at skaffe personale, siger Martin Søndergaard.

Han vil selv være i butikken så meget, som det overhovedet er muligt, selv om butikken i Vildbjerg og familielivet med en to-årig dreng hjemme i Holstebro også skal have opmærksomhed.

Annonce

Fantastisk modtagelse

I forbindelse med ejerskiftet overtog lokale investorer bygningen, så Martin Søndergaard kunne "nøjes" med at overtage varelageret. Det gjorde naturligvis beslutningen lettere for Martin Søndergaard, der da også er begejstret for modtagelsen i Videbæk.

Der har været så travlt med at få alle de to kæders varer ind, at der ikke rigtig har været tid til at tænke på receptionen. Men den 1. oktober er vi færdig med de sidste detaljer, og så tænker jeg, at vi holder en rigtig god velkomstfest.

Martin Søndergaard

- Vi er blevet taget rigtig godt imod af både kunder og forretningskolleger i Videbæk. Der har været mange inde bare lige for at sige "Hej" og "Velkommen".  Videbæk er en god handelsby med et stærkt sammenhold. Det fornemmer man hurtigt, siger Martin Søndergaard.

Annonce

Velkomstfest senere

Martin Søndergaard inviterer til velkomstfest den 1. oktober.

- Der har været så travlt med at få alle de to kæders varer ind, at der ikke rigtig har været tid til at tænke på receptionen. Men den 1. oktober er vi færdige med de sidste detaljer, og så tænker jeg, at vi holder en rigtig god velkomstfest, siger Martin Søndergaard.

Martin Søndergaard under Sportigan-skiltet. Det nye Tøjeksperten-skilt kommer op en af de nærmeste dage. Foto: Kaj Poulsgaard

Han lægger i øvrigt ikke op til de store revolutioner rent kundeservicemæssigt, men vil nok bruge lidt mere digitale salgskanaler end de tidligere ejere.

Martin Søndergaard

Martin Søndergaard er 36 år. 

Han blev udlært i Vinderup hos DinTøjmand og etablerede sig siden som selvstændig og kom ind i Tøjekspert-kæden i Vildbjerg. Tøjeksperten tæller over 100 butikker i hele landet, og sælger blandt andet mærkerne Lindbergh, Bison, Superdry, Eterna, Sunwill og Alberto. 

I Videbæk har han overtaget både herretøjsforretningen og sportsafdelingen fra Tove og Niels Ove Henriksen, der har ønsket at gå på pension efter 32 som forretningsindehavere. Butikken Sporten er blevet til Sportigan, der blandt andet sælger Fusion, Endurance, Hummel og Puma.

Privat bor Martin Søndergaard i Holstebro, hvor familien også tæller en to-årig dreng.

Fritiden går gerne med fodbold, padel og tennis.

Annonce
Lemvig

Tag kandidattesten her

Kultur For abonnenter

Museet kan godt blive hvor det: Bjergbanen skal køre gennem den nye museums-bygning

Vestjylland

Følg med her: Få seneste nyt om politi og trafik her

Danmark

Fredagens coronatal: Yderligere 1270 er testet positive for corona

Annonce
Annonce
Annonce
Lemvig

Orla Østerby er væk - men det tyder alligevel godt for de konservative

forside For abonnenter

Sådan ser tallene ud: Her er ugens regnskaber fra Nordvestjylland

Lemvig

Analyse: Socialdemokraterne mangler stemmeslugerne, og hvem er det så, der skal tage pladserne i byrådet

Leder For abonnenter

Vi ved stadig ikke, om statsministeren kan stilles til ansvar i minksagen - men nu ved vi, at ministeriet kæmpede for at redde hendes og regeringens politiske liv

Lemvig

Nu har kunderne noget at snakke om i dag: Købmandens vælgermøde blev en succes

Struer For abonnenter

Laurs er villig til at betale prisen: - De sendte min kone ud af landet, så fra på søndag er jeg tysker

Navne

Prinsesse Mako fylder rundt og gifter sig

Lemvig

Hvordan kan det lade sig gøre, at Venstre fik klart flertal i byrådet, når partiet fik under halvdelen af stemmerne

Navne For abonnenter

Landmandssønnen fra Borbjerg brugte 110.000 kroner på at blive uddannet butler: - Det er jo bare et ganske normalt arbejde

KANDIDATTEST

Ved du hvem, du vil stemme på? Tag kandidattesten her

Lemvig

Nu stiger smitten i Lemvig Kommune - syv tilfælde samme dag

Lemvig For abonnenter

Beboer på Borumvej vil have cykelstien flyttet tilbage: Der er flere fordele ved cykelsti på nordsiden ad Fabjergvej

Lemvig

Ny kandidat: Det er aldrig godt, der er et parti med suverænt flertal

Annonce