Annonce
112

38-årig fik besked kort før brand: Du bliver sat på gaden

Det var her i Kirkegade i Struer, at der i weekenden var brand i en lejlighed. Foto: Frede Stengaard
Struer Boligselskab forsøger nu at råbe relevante myndigheder op i forhold til den 38-årige mand, der i weekenden blev varetægtsfængslet for at have sat ild til sin egen lejlighed.
Annonce

Struer: Der er nu kommet flere ting frem i sagen om den 38-årige mand, der søndag blev varetægtsfængslet frem til 12. december for at skulle have sat ild til sin egen lejlighed i en boligblok i Kirkegade i Struer lørdag eftermiddag.

Jens Østergaard, der er forretningsfører hos Struer Boligselskab, som har lejligheden, der nu er brændt, fortæller, at den 38-årige fik lejemålet pr. 1. september i år, og at der stort set har været problemer fra dag ét.

- Han har chikaneret de andre lejere, og det gav vi ham en kraftig påtale for, forklarer Jens Østergaard.

Det endte efterfølgende i en udsættelsessag, som ifølge forretningsføreren kan være et langsommeligt forløb.

- Det var vi lige ved at være i mål med, da det skete i lørdags, siger Jens Østergaard og uddyber:

- Proceduren, når der er problemer med en lejer, er, at man giver forskellige advarsler, og det her endte så med, at vi ophævede lejemålet, men han flyttede ikke, og vi gik derfor til fogedretten, som satte dato på en udsættelse.

Sådan noget her vil vi gøre alt for at undgå. Det skal være et trygt sted at være i Struer Boligselskab.

Jens Østergaard, forretningsfører, Struer Boligselskab

Annonce

Kommer ikke tilbage

Den dato fik Struer Boligselskab i fredags, og umiddelbart inden havde den 38-årige ifølge Jens Østergaard også fået den.

Grunden til, at boligselskabet melder så markant ud, som det gør i den konkrete sag, er for at sende et signal til dets lejere.

- Sådan noget her vil vi gøre alt for at undgå. Det skal være et trygt sted at være i Struer Boligselskab, siger forretningsføreren.

Og så handler udmeldingen også om at få råbt relevante myndigheder, der måske kunne tage hånd om den 38-årige, op.

Jens Østergaard bekræfter videre, at en lejer netop nu er i gang med at flytte fra adressen på grund af den 38-åriges ageren. Vedkommende havde sagt sin lejlighed op inden branden i weekenden.

- Det er jeg frygtelig ked af, for det er vigtigt for os, at det her skal være et trygt sted at bo, og det er da også meget sjældent, at vi har problemer bare i nærheden af det niveau her, siger han og slår fast, at den 38-årige ikke kommer tilbage til en lejlighed hos Struer Boligselskab.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

CrossEyes i Lemvig har fået mere plads

Annonce