Annonce
TTH Herrer

4 kampe på 7 dage: TTH vil have flyttet slutspilskampe

Kvartfinalesejren over ungarske Tatabanya giver TTH Holstebro et enormt tætpakket kampprogram, hvis ikke DHF går med til at flytte et par kampe. Foto: Johnny Pedersen/Ritzau Scanpix
TTH Holstebro har bedt Dansk Håndboldforbund om at få flyttet de to sidste kampe i slutspillet, der falder uheldigt sammen med Final 4 i EHF Cuppen. Klubben appellerer til sportslig fairness.
Annonce

Holstebro: Da slutspillets sidste to spillerunder blev fastlagt, blev der ikke taget hensyn til en eventuel dansk deltagelse i europæisk håndbolds afgørende fase. Det rammer TTH Holstebro, der, som tingene står lige nu, skal spille fire af sæsonens vigtigste kampe indenfor syv dage.

Søndag den 12. maj kommer Skjern på besøg i Gråkjær Arena.

Onsdag den 15. maj skal TTH en tur til Aalborg.

Fredag den 17. maj spiller klubben EHF Cup semifinale ved Final 4 i Kiel.

Lørdag den 18. maj venter enten en finale eller en bronzekamp ved Final 4.

- Vi havde set den komme, så allerede inden weekendens kamp i Ungarn havde vi taget kontakt til DHF og forberedt dem på situationen, fortæller direktør John Mikkelsen, der siden har sendt en officiel forespørgsmål for at få flyttet kampene mod Skjern og Aalborg.

Øvelsen bliver dog kompliceret, da TV2 Sport som rettighedshavere dels har et ord at skulle have sagt, ligesom de sidste kampe efter reglerne skal afvikles samtidigt, så der ikke kan spekuleres i andre resultater.

Jeg forventer at DHF er villige til at hjælpe os. Det er jo ikke kun i vores interesse, men i hele dansk håndbolds interesse, at vi gør det godt ved Final 4 og henter point til Danmark.

John Mikkelsen, TTH-direktør.

Annonce

Forventer en hjælpende hånd

I TTH Holstebro forventer man at DHF i løbet af mandag vender tilbage med et svar på forespørgslen. Et svar, der forhåbentligt tager hensyn til at et dansk herrerhold for en sjælden gangs skyld er blandt de fire sidste hold i Europa og derfor også får en optakt til Final 4, der rent sportsligt er både fair og forsvarlig.

- Jeg forventer, at DHF er villige til at hjælpe os. Det er jo ikke kun i vores interesse, men i hele dansk håndbolds interesse, at vi gør det godt ved Final 4 og henter point til Danmark, siger John Mikkelsen.

Ifølge direktøren ville det optimale scenarie være, at begge de to slutspilskampe blev flyttet en dag eller to frem.

- Hvis kampen mod Aalborg flyttes frem til den 14. og Skjern-kampen til den 11., så vil der være tre dage mellem hver kamp, hvilket vil være mere rimeligt, forklarer John Mikkelsen.

Kalenderen siger i øvrigt også, at den første DM-semifinale skal spilles onsdag den 22. maj, såfremt TTH når hertil. Og så er der også lige en pokalkamp på udebane mod Skive, der var sat til lørdag den 17. maj, hvor TTH er til Final 4, så der skal også findes en ny dato.

Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Uheldig bagspiller: Ham, der kunne have løst Aarhus-defensiven, var endnu engang tvunget på bænken

Lemvig

Knuste ruden med en ugle

Lemvig

Efterårsmarked er også aflyst

Annonce