Annonce
Navne

40 års jubilæum i Nordea

Ole Dam. Pressefoto
Annonce

Holstebro: Lørdag, den 1. august har landbrugschef Ole Dam, Landbrugscenter Jylland Vest Holstebro, 40 års jubilæum i Nordea.

Ole Dam startede i 1980 som elev i Privatbanken i Ribe, hvorefter turen i 1984 gik til Privatbanken i Skanderborg. I 1988 kom han til Privatbanken i Holstebro (efterfølgende Unibank og nu Nordea) med tanke om nogle få år i Holstebro. De få år er så indtil videre blevet til 32.

I perioden siden 1999 har han varetaget forskellige ledelsesmæssige stillinger med udgangspunkt i Nordea Holstebro. Den nuværende ledelsesmæssige opgave i landbrugscenter Jylland Vest, der er en af fire landbrugscentre i Nordea Danmark, omfatter en afdeling med 15 ansatte, der servicerer landbrugskunder i vest- og nordvestjylland.

Fritiden nydes sammen med hustruen Anne-Marie, to ”fravænnede” børn, svigerbørn og barnebarn. Derudover bliver der god plads til samvær med gode venner, en del tid på golf samt diverse aktiviteter indenfor det frivillige foreningsliv i Mejdal-Halgård, der altid har fyldt fritiden positivt.

Jubilæet markeres under private former.

Annonce
Annonce
Lemvig

Ældre mand overholdt ikke vigepligt

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Surfere får sæsonpremiere i Lemvig

Lemvig

Mystiske felter set fra luften

Coronavirus

Live: Ingen enighed efter timelange forhandlinger om næste fase af genåbning

Annonce