Annonce
Sport

5 guld-, 5 sølv- og 4 bronzemedaljer ved improviserede jyske mesterskaber

Caroline Alsøer og Karen Stoubæk fra Kajakklubben Pagaj på medaljepodiet ved jyske mesterskaber i sprint på Silkeborg Sø. Privatfoto
De unge talenter fra Kajakklubben Pagaj fik vist sig fint frem ved weekendens Super Corona Cup/ Jyske mesterskaber i sprint 2020.
Annonce

Silkeborg: Efter danmarksmesterskaberne i sprint på Bagsværd Sø, der skulle have været afholdt i sidste weekend, blev aflyst på grund af coronavirussen var Silkeborg Kajakklub hurtige til at opfinde et alternativ.

Derfor kunne Kajakklubben Pagaj i weekenden sende en gruppe af klubbens talenter til Silkeborg i stedet for Bagsværd, for at deltage i Super Corona Cup/ Jyske mesterskaber i sprint. Og det slap de unge vestjyder rigtig godt fra, da de kunne rejse hjem med en samlet total på 14 medaljer.

Caroline Alsøer lagde ud med at tage guldet med en suveræn sejr på 1250 meteren, hvor hun havde mere end 20 sekunder ned til nærmeste modstander. Derudover blev det også til guld på 200 meter og 500 meter, så hun nu kan kalde sig tredobbelt jysk mester i U12.

Dertil blev det til to gange sølvmedaljer i toerkajak med klubkammeraten Karen Stoubæk på 200 meter og 500 meter i U14. Karen Stoubæk fik også to individuelle bronzemedaljer på 1250 meter og 500 meter.

David Nørgaard var også flyvende på vandet i Silkeborg og blev dobbelt guldvinder med sin toer-makker Magnus Nissen fra Vejle på distancerne 200 meter og 500 meter. Derudover vandt han sølv på 200 meter og bronze på 500 meter og 1250 meter.

Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Lemvig

Efterårsmarked er også aflyst

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Kaptajn sigtet efter grundstødning

Lemvig

Knuste ruden med en ugle

Danmark For abonnenter

Professionel fodboldspiller slipper for karantæne efter konkursdrama: Boligforeninger snydt for millioner

Annonce