Annonce
Holstebro

80’er-rockband udskyder Holstebro-koncert og alt andet til 2022

Malturt, der består af Christian Arendt, Peter Mors, Michael Falch, Dia Nielsen og Pete Repete, vil levere et rockshow for et stående publikum for fulde drøn, og det kan ikke lade sit gøre midt under en corona-pandemi. Derfor har rockbandet besluttet at udskyde alle sine aktiviteter til næste år. Pressebillede
- Vi ønsker at afvikle Malurt-koncerterne som regulære rockshows med stående publikum for fulde drøn. Det er den ånd, vores publikum har set frem til at opleve, når vi nu endelig er blevet samlet igen, siger forsanger Michael Falch om baggrunden for beslutningen.
Annonce

Holstebro/Danmark: Den 25. februar skulle Malurt have stået på scenen i Musikteater Holstebro for at give sin femte koncert ud af i alt 20 koncerter på sin planlagte reunion-tur.

Men rockbandet har besluttet at udskyde alt til 2022, oplyser Kaika Music i en pressemeddelelse.

- Malurt er stærkt opsat på at genoptage den reunion-tur, der er blevet udsat. Det legendariske 80’er-rockband ønsker imidlertid ikke at vende tilbage til scenen, før restriktionerne (forhåbentligt) bliver fjernet helt, lyder det om baggrunden for beslutningen om at udskyde bandets SuperLive-turné, indendørskoncerter og festivalshows til 2022.


Folk skal ikke sidde og føle sig som stækkede undulater i et fuglebur, når de endelig - og kun for denne gang - kan komme til en Malurt-koncert. Der skal være liv i cowboyjakkerne!

Michael Falch, forsanger i Malurt


- Det sker i tillid til, at det til den tid igen vil være muligt at gennemføre ægte rockkoncerter, lyder det fra bookingbureauet, der blandt andet også har Gnags, Back to Back og Lis Sørensen i sin "stald".

- Nu skrider vi til plan Q! Vi ønsker at afvikle Malurt-koncerterne som regulære rockshows med
stående publikum for fulde drøn. Det er den ånd, vores publikum har set frem til at opleve, når vi nu endelig er blevet samlet igen, siger Michael Falch, der er forsanger i det danske rockband.

- Folk skal ikke sidde og føle sig som stækkede undulater i et fuglebur, når
de endelig - og kun for denne gang - kan komme til en Malurt-koncert. Der skal være liv i cowboyjakkerne! Vi rykker derfor alle aktiviteter med Malurt til 2022 og satser på at holde os i live og i form indtil da!, tilføjer Michael Falch.

Allerede købte billetter gælder til de nye datoer.

- At det legendariske danske rockband Malurt er blevet gendannet i 2020 er en nyhed, som de fleste danske rockelskere allerede har hørt. 40 år efter deres debutalbum tager de - i den vilde Mød mig i Mørket-udgave af bandet - på en eksklusiv forårstur, hvortil billetterne blev revet væk. Åbningskoncerten i Vega var udsolgt på ganske få minutter, skrev Malurt om den tur, der skulle have bragt bandet til Holstebro i næste måned, men som altså nu er udskudt til næste år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv For abonnenter

Tidligere minkavler i Nørre Nissum: Vi har brug for en afklaring

Kultur

Indstilleren er nu selv blevet kandidat til Lemvig Prisen: - Jeg syntes de fortjener prisen

Coronavirus

Ny melding fra Pfizer: Vil levere vaccinedoser som lovet fra 25. januar

Annonce