Annonce
Lemvig

Aamølle fik overrakt penge

Formanden for Aamølle, Bodil Jepsen, sammen med bestyrelsesmedlem i Jysk Energi, Karl Anders Kvist, der netop har overrakt 20.000 kroner fra Sponsorpuljen til møllen. Foto: Benny Gade.
Jysk Energis Sponsorpulje har doneret 20.000 kroner til Aamøllen, der skal både skal have fibernet og forbedret belysning
Annonce

Remmerstrand: Det er dunkelt indenfor i den gamle Aamølle på Remmerstrand, og derfor har der længe været et ønske om, at få en bedre belysning.

Den nuværende belysning har en historie, men flere steder er der behov for et bedre lys for at kunne vise stedet frem eller læse informationstavler. Den mulighed har møllen nu fået med en stor donation på 20.000 kroner fra Jysk Energis Sponsorpulje. Pengene blev onsdag eftermiddag overrakt af bestyrelsesmedlem i Jysk Energi, Karl Anders Kvist, der var glad for at kunne støtte det frivillige arbejde omkring møllen.

- Det er jo et stort aktiv for egnen, sagde han, inden han overrakte pengene til formanden for møllelauget, Bodil Jepsen. Det skete i overværelse af møllens bestyrelse, der var samlet i dagens anledning til kaffe og kage for at takke for overrækkelsen.

Pengene skal ikke kun bruges til ny belysning, men også til at føre fibernet ind i den gamle vandmølle.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Debat: Kostråd – ikke klimaråd

Annonce