Annonce
Navne

Abbas er nu læge

Abbas Maanaki med sin stolte familie. Pressefoto
Annonce

Abbas Maanaki fra Holstebro kan nu fejre, at han er cand. med.

Abbas, der har boet i Holstebro siden 1993, flyttede til Aarhus i januar 2014 for at læse medicin på Aarhus Universitet.

- Jeg har forsat en stor tilknytning til Holstebro; her bor en stor del af mine venner og familie, herunder min bror, som har en frisørsalon, fortæller han.

Abbas begynder sin KBU (Klinisk Basis Uddannelse) i november 2020, hvor han skal på lungemedicinsk afdeling i Aalborg i et halvt år, hvorefter der venter et halvt års almen praksis i et endnu ukendt område, men dog i Nordjylland.


Selvom jeg nu tager "en lille omvej" omkring Nordjylland først, så regner jeg med at få almen praksis og base i Holstebro en skønne dag, da det simpelthen er en dejlig by.

Abbas Maanaki, cand. med.


- Det glæder jeg mig specielt rigtig meget til, da jeg synes almen praksis er et enormt spændende speciale. Jeg håber stærkt, at det bliver så tæt på Aalborg som muligt, så jeg ikke behøver at købe bil i første ombæring, siger Abbas Maanaki og fortsætter:

- Det bliver rigtig spændende at komme i gang og hoppe i arbejdstøjet, og dermed komme ud og betale tilbage til samfundet. Jeg forventer, at KBU'en og det nye arbejdsliv bliver rigtig god læring fagligt såvel som personligt.

Abbas Maanaki vil gerne være alment praktiserende læge en dag.

- Selvom jeg nu tager "en lille omvej" omkring Nordjylland først, så regner jeg med at få almen praksis og base i Holstebro en skønne dag, da det simpelthen er en dejlig by, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Naturen har det langt bedre end sit rygte

Annonce