Annonce
Lemvig

Aflyser 1. maj-arrangementet

Der bliver hverken telte eller opildnende taler på havnen i år. Festlighederne for Arbejdernes Internationale Kampdag er nemlig aflyst. Foto: Benny Gade
Socialdemokratiet opgiver at gennemføre årets festlighed på Havnen i Lemvig

Lemvig: Ikke overraskende vælger også Socialdemokratiet nu at aflyse årets 1.maj arrangement, der traditionelt holds på havnen igen.

- Det er coronakrisen, der spænder ben for fejringen af Arbejdernes Internationalt Kampdag, siger formanden for socialdemokratiet i Lemvig, Ivan Møller Sørensen.

Regeringen har forlænget en række restriktioner i landet, der blandt andet begrænser, hvor mange der kan samles uden at smitte hinanden med coronavirussen.

- Derfor har en enig bestyrelse i Socialdemokratiet i Lemvig set os nødsaget til at aflyse. Både for at vise opbakning til myndighederne, men også for at undgå en unødig smittespredning, siger Ivan Møller Sørensen.

- Vi opfordrer i stedet til, at arbejdspladser, organisationer og borgere markerer Arbejdernes internationale kampdag hjemmefra, ved eksempelvis at være aktive på de sociale medier, siger Ivan Møller Sørensen.

Partiet understreger dog, at det kun er i år, at arrangementet vil være aflyst.

- Selv om det er brand ærgerligt at skulle aflyse, ser vi ingen anden udvej end at aflyse, men vi vender stærkt tilbage næste år, hvor der jo er valg til byråd og regionsråd, siger Ivan Møller Sørensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Geopark: Nu er det op til Unesco

Annonce