Annonce
Lemvig

Marked og dyrskue aflyst for andet år i træk: - Vi ser ikke anden mulighed

Henrik Damgren (til højre) vurderer, det ikke længere kan nåes at udstede sundhedsattester til de dyr, der ville deltage i dyrskuet. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Coronasituationen gør det igen umuligt rent praktisk at gennemføre arrangementet

Rom: For andet år i træk  bliver Lemvig Marked og Dyrskue aflyst. Arrangørerne har længe ventet på besked om, hvor store forsamlinger der kan tillades hen over sommeren, men nu kan man ikke vente mere.

- Det lader sig ikke gøre at trække beslutningen længere, siger Finn Gade fra Lemvig Svæveflyveklub, og han bliver bakket op af Henrik Damgren fra Landboforeningen, de to arrangerende foreninger.

- Vi er ærgerlige over at være nødt til at aflyse arrangementet. Vi har haft løbende kontakt til udstillere af biler, maskiner med flere som brænder for at komme ud og møde mulige kunder ved et par dages fornøjeligt samvær på Lemvig Marked og Dyrskue, siger Henrik Damgren.

Annonce

De praktiske foranstaltninger for at få pladsen gjort klar og opdelt i forhold til udstillere og aktiviteter samt håndtering af tilmeldinger, aftaler med medvirkende tager et par måneder at få helt på plads.

- Helt afgørende er det dog, at det ikke længere lader sig gøre at få trænet og produceret sundhedsdokumenter på de dyr, der udstilles. Ingen udstillere af dyr ønsker at komme med dyr, som på den ene eller den anden måde kan smitte andre udstillede dyr, siger Henrik Damgren.

- Med de seneste meldinger omkring Covid 19 genåbningen kan vi ikke få forberedelser og planlægning til at hænge sammen, og vi ser ikke anden mulighed end en aflysning, siger Finn Gade.

Både Finn Gade og Henrik Damgren er dog helt overbeviste om at arrangementet vender tilbage i 2022.

Lemvig Marked og Dyrskue samler traditionelt omkring 10.000 gæster over de to dage, arrangementet bliver afviklet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Lemvig

Stak af med båd og trailer

Lemvig For abonnenter

Det ene sted kan de nærmest ikke huske, hvornår der sidst er kommet nyfødte til - det andet sted kan de hver dag høre byens børn fra stuen

Lemvig

Taske med dyrt indhold blev stjålet

Annonce