Annonce
Struer

Aldi vil bygge ny og større butik i Struer

Aldi vil bygge ny butik i Struer. Foto: Frede Stengaard
Aldi er efter ti år med underskud på de danske butikker i fuld gang med at investere sig ud af krisen.
Annonce

Struer: Aldi er i fuld gang med at modernisere den tyskejede discountkædes 182 butikker i Danmark, og i Struer er der planer om, at butikken skal flyttes væk fra hjørnet mellem Holstebrovej og Smedegade og ind bagerst på grunden, hvor den kan blive både større og mere tidssvarende end den eksisterende.

Dette kræver så en udvidelse af matriklen, og at Aldi får råderet over et grundareal op mod Nordvestvej, hvor der i dag er boliger.

Planerne er således kun på tegnebrættet. Men ifølge en henvendelse til Struer Kommune har Aldi allerede indgået en betinget købsaftale med ejerne af det ønskede areal, og nu venter der så bare en ændring af lokalplanen, så byggeriet kan blive godkendt.

Efter ti år med underskud på butikkerne i Danmark, vil Aldi investere sig ud af krisen.

- Vi har brugt 2018 på at analysere vores butikker og er kommet frem til, at der er basis for en pæn tocifret vækst i de eksisterende butikker. Derudover ser vi yderligere en vækst i absolutte butiksantal på omkring 60 butikker, så vi samlet kommer til at stå med omkring 240 butikker, sagde direktøren for Aldi Danmark, Finn Tang, for et halvt års tid siden til nyhedsmediet Fødevarewatch.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

CrossEyes i Lemvig har fået mere plads

Annonce