Annonce
Struer

Aldrig har nogen været så glad for regn

Tim Christensen havde bare lige det ekstra gear, som sendte publikum hjem med en rigtig god oplevelse under årets Gimsinghovedfestival i Struer. Foto: Frede Stengaard
Annonce

Struer: Søndag eftermiddag viste det sig at være den helt rigtige beslutning at flytte årets Gimsinghoved Festival ind under fast tag i Folkets Hus.

Ti minutter før Kajsa Vala gik på scenen som den første kunne lederen af både Gimsinghoved og Folkets Hus, Rie Nyborg, konstatere, at publikum begyndte at dukke op med vådt overtøj og regndråber på brillerne.

Så desværre blev der ikke mulighed for at sælge flere billetter, som det ville have været tilfældet, hvis dagens program kunne være afviklet i haven ved Gimsinghoved, som det var planen fra start.

Men flytningen til Folkets Hus medførte så til gengæld, at publikum fik en god oplevelse i ly for regnen og med et godt program.

Kajsa Vala var den første. Derefter fulgte et sæt med Carl Emil Petersen på scenen, og som afslutning havde Tim Christensen fra Dizzy Mizz Lizzy så lige det ekstra gear, der for alvor gjorde årets Gimsinghoved Festival til en succes - på trods af regnen og på trods af flytningen af hele arrangementet til Folkets Hus.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Forsøgte at bryde døre op

Annonce