Annonce
Fodbold

Aldrig sket før i 91 år: Tog til Ejsing og heppede på rivalerne

Vinderups reserver rykkede op i serie 4 med lidt hjælp fra rivalerne fra Ejsing. Arkivfoto: Morten Stricker

Ejsing: Vinderup IK har eksisteret i 91 år, og er der en klub, man altid har haft et anstrengt forhold til, er det naborivalerne fra Ejsing. Kærligt had kan man kalde forholdet mellem de to klubber.

Og derfor var det lidt af et særsyn, det der skete torsdag aften. 20 spillere, træner og klubformand havde sat sig i bilerne og kørt nordpå for at støtte Ejsing Boldklub i årets sidste Serie 5-kamp.

For at sikre Vinderups andethold en oprykning til serie 4, var det nemlig nødvendigt at Ejsing ikke tabte med mere end ni mål i kampen mod Borbjerg. Og derfor kom der sved på panden hos den ellers forfrosne Vinderup-delegationen på sidelinjen, da gæsterne fra Borbjerg bragte sig foran med 2-0 efter en halv times spil.

Men som kampen skred frem, fik Ejsings "nye" supportere dog noget at varme sig på. Først blev der reduceret til 1-2, inden anfører Morten Krabbe med et drøn af et langskud lukkede kampen til 2-2 med 15 minutter igen. Dermed kunne der jubles over en oprykning til andetholdet, hvilket blev fejret med både konfetti og skåltaler.

- En lille tak skal der lyde til lokalrivalerne fra bondelandet, men et kæmpe tillykke til VIK's andethold med oprykningen til serie 4, siger formand Rasmus Visholm Jensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Minister afkræves svar om Høfde 42

Lemvig

Ekstra penge til turistarbejde

Annonce