Annonce
Kultur

Alt håb om at snige festival med i år er nu ude

Datoen er ny næste år. Til gengæld har de musikere, der skulle have spillet til Nostalgifestivalen i år, lovet at komme næste år i stedet. Arkivfoto: Morten Pedersen
Alle andre havde aflyst sommerens festivaler, men Nostalgifestivalen havde holdt en dør på klem. Den dør er nu lukket.
Annonce

Holstebro: Så længe der var en chance, skulle den afsøges.

Chancerne var godt nok små, men med en koncertdato i august samt en stille genåbning af Danmark valgte Nostalgifestivalen at være optimistisk til det sidste. Den var den sidste af sommerens store festivaler, der ikke havde aflyst grundet corona-virussen, og håbet levede til det sidste.

Nu følger festivalen dog trop og aflyser også dette års udgave. "Vestjyllands smukkeste nostalgifestival" er udskudt til den 14. august næste år.

- Ud fra de beslutninger, regeringen har foretaget, så var muligheden for at afvikle festivalen til sidst næsten umulig, forklarer Poul Hornshøj, der er formand for Kulturperlen.

Med et forholdsvist sent afviklingstidspunkt havde festivalen valgt at holde en dør åben for at afvikle musikdagen med Smokie og co. I stedet er alle musikere gået med til at spille til næste års festival.

- Det er klart, at i den her branche er man nødt til at tro på tingene og håbe, at de lykkes, men i takt med at vi kom tættere og tættere på - og selvom det går godt med bekæmpelsen af corona - så kunne vi godt se, at det blev for tæt på i forhold til, at der også skal være en indkøringsfase, siger formanden og tilføjer:

- Vi har haft mange ting oppe at vende i forbindelse med at udskyde Nostalgifestivalen, for det har ikke været en sjov beslutning. Det kunne da godt være, at det endte med, at vi fik lov til at åbne, men er folk så nervøse og vil se tiden an? Så hellere lave et brag næste år med en udsolgt festival.

De publikummer, der har købt billet, har to valgmuligheder: Enten at få pengene tilbage eller - som Nostalgifestivalen håber - at benytte billetten næste år, hvor alt på nær datoen gerne skulle ligne sig selv.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Forsøgte at bryde døre op

Annonce