Annonce
Holstebro

Alternativet starter lokalforening: Vigtigt at sprede grøn energi

Lia Sofia Heldblad, der her sidder til venstre for Uffe Elbæk, er formand for Alternativets nye lokalforening i Holstebro. Privatfoto.
En ny lokal afdeling af Alternativet skal blandt andet sprede budskabet om mere grøn energi i Holstebro.
Annonce

Holstebro: Det politiske billede i Holstebro får nu en ny nuance. Alternativet har nemlig pustet liv i en lokalforening.

Det er partiets vestjyske storkreds, der har taget initiativet til at starte den lokale afdeling.

- Det er vigtigt, at vi er til stede i Holstebro og får spredt noget grøn energi. Vi vil også gerne bakke op, næste gang der kommer kommunalvalg, siger Lia Sofia Heldblad, der står i spidsen for den nye lokalforening.

Den nye bestyrelse består af tre medlemmer, og de holdt deres første møde den 23. oktober. Der er derfor ikke søsat nogle konkrete tiltag endnu. Men selvom foreningen først lige har fået ben at gå på, er Lia Sofia Heldblad ikke i tvivl om, at der skal laves noget lokalt aktivisme, som gavner miljøet.

- Vi vil gerne deltage i nogle af de ting, der er i gang. Men vi skal også selv starte noget. Det kunne være at invitere på vegansk mad eller tage ud og samle skrald, siger hun.

Derudover skal den nye forening samle partiets medlemmer i området.

- Vi vil gerne have lavet noget medlemshygge, for der er mange af medlemmerne, der betaler kontingent, men aldrig har hilst på hinanden, siger Lia Sofia Heldblad.

Det er ikke første gang, at Alternativet banker en lokalforening i Holstebro på benene. Den forrige gik dog i opløsning. Den skæbne satser Lia Sofia Heldblad ikke på, at den nye forening kommer til at lide.

- Jeg håber da ikke, at vi kører død i det. Jeg kommer med erfaring som blandt andet kampagneleder for Uffe Elbæk, så jeg har masser af energi og lyst til det her, siger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Spillet om Tannebækvej sættes i gang

Lemvig

Cyklist dræbt i trafikulykke

Lemvig

Nyt arbejdsår - nyt præsidium

Annonce