Navne

Altid skarp i sin tilgang til opgaverne

Foto: Colourbox

Uffe Larsen, administrerende direktør i VG Entreprenør A/S og Henrik Rasmussen, bestyrelsesformand i VG Entreprenør A/S, har sendt følgende mindeord:

Direktør Niels Christian Lisby Larsen fra VG Entreprenør A/S er pludselig gået bort torsdag den 21. februar, 53 år gammel.

Det er med stor sorg, at vi har modtaget meddelelsen om Niels Christian Lisby Larsens (NC) alt for tidlige død - midt i sit aktive erhvervsliv. NC har alle årene virket i den barske natur langs Danmarks kyster.

I januar 2001 stiftede NC, sammen med Kurt Abildtrup, entreprenørfirmaet VG Entreprenør A/S, som hurtigt udviklede sig til en anerkendt specialist i kystbeskyttelse, strandfodring og alle former for sikring af Danmarks kyster, lige fra strande og klitter i Jylland, stejle skråninger på Nordsjællands kyster til moler over hele landet.

Siden 2010 har VG Entreprenør A/S været en del af Aarsleff-koncernen og har i denne periode fortsat sin udvikling og skabt mange flotte resultater. Det vil fortsætte.

På sin egen stille måde var NC altid skarp i sin tilgang til opgaverne - lige fra den tidlige kalkulation til den gode, robuste udførelse.

Vores tanker går til de efterladte og til de mange gode medarbejdere, som i dag har mistet en far, en god kollega og en ven.

Æret være NC's minde.

0/0
Annonce
Portræt For abonnenter

Datter og barnebarn lokker mormor nordpå

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig For abonnenter

Ulv eller sjakal? Noget er på færde på Tangen

Lemvig

Ungdommen går sammen på Tangen

Lemvig For abonnenter

Tre huller i bybilledet fyldes ud

Lemvig

FCM-spillere skal træne i Harboøre

Livsstil For abonnenter

Lisbeth Østergaard: Du skal kunne finde lykken i leverpostejslivet

Sport For abonnenter

- Nu er det mig, de andre holder øje med og måler sig op imod

Lemvig For abonnenter

Skal der spares eller ej: Vi aner ingenting

112

Ville undvige dyr - endte på taget

Annonce