Annonce
Navne

Altid skarp i sin tilgang til opgaverne

Foto: Colourbox

Uffe Larsen, administrerende direktør i VG Entreprenør A/S og Henrik Rasmussen, bestyrelsesformand i VG Entreprenør A/S, har sendt følgende mindeord:

Direktør Niels Christian Lisby Larsen fra VG Entreprenør A/S er pludselig gået bort torsdag den 21. februar, 53 år gammel.

Det er med stor sorg, at vi har modtaget meddelelsen om Niels Christian Lisby Larsens (NC) alt for tidlige død - midt i sit aktive erhvervsliv. NC har alle årene virket i den barske natur langs Danmarks kyster.

I januar 2001 stiftede NC, sammen med Kurt Abildtrup, entreprenørfirmaet VG Entreprenør A/S, som hurtigt udviklede sig til en anerkendt specialist i kystbeskyttelse, strandfodring og alle former for sikring af Danmarks kyster, lige fra strande og klitter i Jylland, stejle skråninger på Nordsjællands kyster til moler over hele landet.

Siden 2010 har VG Entreprenør A/S været en del af Aarsleff-koncernen og har i denne periode fortsat sin udvikling og skabt mange flotte resultater. Det vil fortsætte.

På sin egen stille måde var NC altid skarp i sin tilgang til opgaverne - lige fra den tidlige kalkulation til den gode, robuste udførelse.

Vores tanker går til de efterladte og til de mange gode medarbejdere, som i dag har mistet en far, en god kollega og en ven.

Æret være NC's minde.

Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Lemvig

300 elever dystede i skolebasket

Annonce