Annonce
Lemvig

Opdateret: Bilist på sygehuset efter færdselsulykke på Ringkøbingvej

Ringkøbingvej blev lige efter klokken 10.00 spærret på grund af trafikuheld. Foto: Jesper Lundsgaard
Mand kørt til behandling på sygehuset efter trafikulykke

Rom. Lige nu er der en lang kø på Ringkøbingvej ikke langt fra Lemvig Flyveplads i Rom. Det skyldes et alvorligt trafikuheld.

Der har været en lægeambulance på stedet, men lige nu har vi ikke flere oplysninger om ulykken. Vi vil opdatere, når vi ved mere.

------------ OPDATERET KLOKKEN 10.55 -------------

En mandlig bilist er blevet kørt til undersøgelse og behandling på sygehuset efter en trafikulykke på Ringkøbingvej ud for nummer 131 tirsdag formiddag.

Ifølge de foreløbige oplysninger om uheldet kom manden kørende i personbil i nordlig retning. Af ukendte årsager strejfede han tilsyneladende en lastbil, der kom kørende i sydlig retning.

Personbilen kørte i grøften på den modsatte side af vejen, mens lastvognen kunne fortsætte til en vigeplads et par hundrede meter længere henne ad vejen.

Mandskab fra Nordvestjyllands Brandvæsen i Lemvig fik manden lagt op på et såkaldt spineboard og trukket ham ud af bilen gennem en sidedør i passagersiden. Manden var ved bevidsthed, da han blev taget ud af bilen.

Uheldet skete omkring klokken 9.30, og hurtigt blev der dannet en længere kø i begge retninger på Ringkøbingvej. Flere trafikanter vendte om og kørte væk fra uheldsstedet for at undgå at sidde i køen.

En lille time efter ulykken var oprydningen overstået, og Ringkøbingvej kunne åbnes for trafik igen.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce