Annonce
112

Politiet måtte køre til nabostridigheder tre gange: 44-årig mand anholdt

Arkivfoto: Morten Stricker.

Struer: Politiet måtte i weekenden ikke mindre end tre gange køre til Baunevænget i Struer på grund af nabostridigheder.

Første gang var søndag eftermiddag klokken 15.40. Her gik en 44-årig mand fra området ifølge politiet rundt og generede naboerne ved blandt andet at banke på naboernes døre og råbe og skrige.

Her blev han sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, og politiet tog afsted igen. Men klokken 18.14 var den gal igen. Den 44-årige gik igen rundt ifølge politiet og forsøgte at banke på hos naboerne for at irritere dem, og politiet kom op og fik ro på gemytterne.

Indtil klokken 19.03, hvor manden igen var ude at genere naboerne. Den 44-årige mand blev her igen sigtet for at overtræde ordensbekendtgørelsen, ligesom politiet fandt fem gram hash på manden. Han blev derfor taget med ind på politistationen for at køle lidt ned.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Lettere at vælge kostskole i Thyborøn

Lemvig

Kulturen sættes til debat

DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Annonce