Annonce
112

Flere sigtede: Politiet håber salget af kokain i Struer falder efter stor fangst

Arkivfoto
Midt- og Vestjyllands Politi håber, at de har fået dæmmet op for salget af narko i Struer, samt at de nu har fået fat på en af de større bagmænd.
Annonce

Struer: Tips og anmeldelser fra borgerne gjorde, at Midt- og Vestjyllands Politi torsdag kunne sigte adskillige personer for besiddelse af narko, mens en er blevet anholdt og sigtet for salg af narkotika samt for at være i besiddelse af kokain i en "væsentlig kvantum", som politiet formulerer det.

Sagen startede torsdag formiddag, da politiet modtog et tip om, at der foregik åbenlyst salg af narko i området omkring Anlægget og Ådalen i Struer. Ifølge politiet kunne almindelige borgere, der bor og kommer i området, se, at et antal personer solgte narko til unge personer, ifølge en af anmelderne unge helt ned til 14 år.

Det gjorde, at politiet forsøgte at dæmme op for salget, og i løbet af eftermiddagen og aftenen var der patruljer ude på flere adresser i Struer, hvilket resulterede i tre sigtede for besiddelse af narko.

Derudover havde politiet særligt fokus på lystanlægget i Struer, lyder det fra den vagthavende fra Midt- og Vestjyllands Politi. Her kom de klokken 20.24 i kontakt med en 20-årig mand fra Struer, der blev fundet i besiddelse af en mindre mængde kokain samt et mindre kontantbeløb. Politiet valgte derfor at ransage hans bopæl, og her fandt de et større lager af kokain samt et større pengebeløb liggende i kontanter. Den 20-årige er blevet sigtet for salg af narkotika, anholdt og bliver fremstillet i grundlovsforhør senere i løbet af i dag, fredag.

Præcist hvor stor en mængde kokain, der blev fundet hos den 20-årige, ønsker politiet af hensyn til den videre efterforskning ikke at oplyse. Men de fortæller til Dagbladet, at der er tale om en "væsentlig kvantum", og at den 20-årige, hvis han bliver dømt skyldig, kan se frem til en "alvorlig fængselsstraf".

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Kaptajn sigtet efter grundstødning

Lemvig

Knuste ruden med en ugle

Danmark For abonnenter

Professionel fodboldspiller slipper for karantæne efter konkursdrama: Boligforeninger snydt for millioner

Lemvig

Børn formede is til skulpturer

Annonce